Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Registrace do dotačního programu pro obce jednoduše a zdarma

Na základě našich zkušeností s vyřizováním dotací pro veřejný sektor, jsme vytvořili interaktivní formulář, který velice usnadní komunikaci a zrychlí celý proces podávání žádosti.

Formulář je jednoduchý.

"Formulář je velice jednoduchý a obsahuje jen základní data, která jsou k registraci zájemce o dotaci potřeba. Na jeho základě navážeme s dotyčnou obcí kontakt a připravíme veškeré podklady, nezbytné k následné řádné podání žádosti o podporu “ - říká Mgr. Aleksandra Rýdlová, obchodní ředitelka Euroforum Group, a.s.

  • Registrace do dotačního programu pro obce

Za služby se platí až s uskutečněné dotace.

„Náš model obecně je takový, že za své služby dostáváme zaplaceno až z uskutečněné dotace", říká dále Rýdlová a pokračuje:
I v tomto případě vycházíme vstříc malým obcím do 1000 obyvatel, a první i druhou etapu vyřizování dotace, tj. žádost o zařazení akce do seznamu akcí Programu MZe 129 250 a žádost o evidenci akce připravujeme zdarma, bez nároku na honorář. Výše naši následné procentuální odměny z úspěšně získané dotace je vždy určena ve smlouvě, taktéž cenové podmínky dalších volitelných služeb, jako jsou administrace výběrového řízení, dotační management po dobu realizace projektu, či dotační management po dobu jeho udržitelností tj. obvykle do 5 let po ukončení akce."

 
 
Reklama