Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Moderní technologie pro integrovaný facility management na MSV

M2C představuje své technologie na MSV. Stále více klientů přitom před fyzickou správou budov upřednostňuje vzdálený dohled formou dohledového centra M2C Space.

dohledové centrum, foto M2C

M2C představuje své technologie na MSV

Jak konkrétně správa přes dohledové centrum M2C Space funguje, se zájemci mohou přesvědčit na aktuálním ročníku Mezinárodního strojírenského veletrhu, který odstartoval v pondělí 8. listopadu v Brně. Hlavním tématem je Průmysl 4.0 a digitální továrna, tedy digitalizace výroby, jeden z hlavních směrů inovačního procesu.

Přijďte se seznámit s nejmodernějšími technologiemi na stánek č. 101 v expozici Digitální továrny

Společnost M2C na něm kromě vzdáleného dohledu M2C Space s analýzou obrazu představí i svou e-Reception a M2C Log – komplexní softwarové řešení pro nejefektivnější zajištění bezpečnostních a logistických procesů objektů.

„Poptávka po vzdáleném dohledu v M2C Space je vysoká nejenom v České republice, ale i v jiných zemích Evropy, nově v Německu a Belgii. Budeme kvůli tomu naše dohledové centrum stěhovat do větších prostorů na pražském Chodově, čímž dosáhneme zvýšení komfortu, rozsahu a zkvalitnění poskytovaných služeb,“ říká Matěj Bárta, generální ředitel společnosti M2C.

Moderními technologiemi k efektivnímu řízení

Dohledové centrum umožňuje kontrolu objektu pomocí analytických softwarů, kamerového systému a proškolených specialistů. Minimalizuje ztráty při co nejnižších nákladech a poskytuje analytická data pro marketing a management.

„M2C Space momentálně nejvíce šetří našim klientům peníze jako náhrada za lidské zdroje, kterých je nyní velmi málo. Dříve museli mít klienti na objektu údržbáře a ostrahu. Co tedy muselo dříve dělat deset až patnáct lidí přítomných na objektu, zvládne dnes obsloužit jeden člověk, jenž monitoruje objekt na dálku v dohledovém centru, které kontroluje nejenom bezpečnost, energetickou spotřebu budovy, nutnost zásahu údržby, ale například i riziko požárů,“ říká Ondřej Pěnička, ředitel facility managementu M2C.


M2C
logo M2C

M2C je jednou z největších společností s mezinárodní působností, nabízející široké spektrum služeb v oblasti integrovaného facility managementu. Poskytuje komplexní služby v rámci správy nemovitostí (úklid, údržba a zabezpečení) a prostřednictvím ...

 
 
Reklama