Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Poznejte M2C Inspect 2 pro bezpečnost na pracovišti

Na pracovišti se zvýšeným rizikem musí mít zaměstnanec dohled dalšího zaměstnance, nebo jinou ochranu. Přesně pro tyto účely máme M2C Inspect 2.

M2C Inspect 2 pro bezpečnost na pracovišti
M2C Inspect 2 pro bezpečnost na pracovišti

Dle zákona je zaměstnavatel povinen zajistit, aby na pracovišti se zvýšeným rizikem nepracovali zaměstnanci osamoceně bez dohledu dalšího zaměstnance, pokud jejich ochranu nezajistí jinak. Přesně pro tyto účely nabízíme osobní hlídač M2C Inspect 2, který hlídá zaměstnance a spouští výstrahu v případě pádu, nehybnosti nebo vstupu do nebezpečné oblasti.

Stačí totiž sebemenší zaváhání osamoceného pracovníka a z malého úrazu se rázem stane akutní stav. O osamocené pracovníky se postaráme za vás skrze dohledové centrum M2C Space, v rámci kterého zajistíme například nepřetržité spojení mezi zařízením a naším dohledovým centrem, možnost prověření situace pomocí zásahové jednotky, automatické spouštění alarmů a včasné zavolání pomoci.

Zařízení velikosti mobilního telefonu je napojené na software v dohledovém centru M2C Space. Automaticky telefonuje, lokalizuje a houká.

Pokud máte zájem o zařízení M2C Inspect 2, neváhejte nás kontaktovat na obchod@m2c.eu.


M2C
logo M2C

M2C je jednou z největších společností s mezinárodní působností, nabízející široké spektrum služeb v oblasti integrovaného facility managementu. Poskytuje komplexní služby v rámci správy nemovitostí (úklid, údržba a zabezpečení) a prostřednictvím ...

 
 
Reklama