Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

M2C na MSV 2019 představí inovativní model řízení péče o nemovitost a e-Reception

M2C se bude na MSV
M2C se bude na MSV

M2C se bude na MSV prezentovat unikátními technologiemi M2C Space a e-Reception

Do projektu Digitální továrna 2.0 se zapojila taktéž společnost M2C, v pavilonu A1 představí inovativní model řízení péče o nemovitost M2C Space. Zájemci si prohlédnou i koncept e-Reception, technologii s non-stop provozem, která nabízí výrazné zefektivnění obslužnosti budov.

Inovativní model řízení péče o nemovitost


Služba M2C Space představuje inovativní model řízení péče o nemovitost. Dokáže z nemovitosti získávat online i offline data, ovládat na dálku klientovi technologie a energie, a to díky nejmodernějším technologiím, analytickým softwarům a speciálně vyškoleným odborníkům - analytikům. To umožňuje pomoci klientovi snížit náklady na provoz, zvýšit prodeje, prodloužit životnost budovy a tím zvýšit hodnotu jeho nemovitosti.
"Rovněž poskytujeme reporting a za pomoci nasbíraných dat navrhneme efektivní marketingové a obchodní strategie. Prostřednictvím M2C Space dokážeme budovu klienta řídit efektivně a non stop. Nelimitují nás hranice a s nemovitostí klienta se dokážeme propojit kdekoliv na světě," vzkazují zástupci M2C.

e-Reception s non-stop provozem pro komerční budovy


V expozici si budete moci prohlédnout rovněž e-Reception, unikátní technologii s non-stop provozem, která nabízí výrazné zefektivnění obslužnosti budov. Představuje širokou možnost využití v administrativních budovách, nemocnicích, hotelích, logistických centrech nebo státních úřadech a ve školách. Produkt lze snadno uzpůsobit pro různá využití v objektech všech možných zaměření. Jde o platformu, jejíž funkce lze dále rozvíjet a modifikovat na základě individuálních požadavků klienta.

Lze ji využít mnoha způsoby, mimo jiné jako hotelový check-in, kiosek na vjezdech do logistických areálů, výdej benefitních karet a dárkových poukazů v obchodních centrech nebo registraci pacientů na soukromých klinikách. Usnadňuje a zrychluje registraci návštěv, ohlášení i navigaci na požadovanou schůzku.


Společnost M2C najdete na stánku 017DT v pavilonu A1 - Digitální továrna 2.0.


M2C
logo M2C

M2C je jednou z největších společností s mezinárodní působností, nabízející široké spektrum služeb v oblasti integrovaného facility managementu. Poskytuje komplexní služby v rámci správy nemovitostí (úklid, údržba a zabezpečení) a prostřednictvím ...