Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Průmyslové utěrky pomohou autoservisům ochránit majetek zákazníků

Po dobu, kdy má servis auto v péči, je zákonem dané, že za něj ručí. Platí to pro poškození automechanikem, ale i pro případ, kdy auto na parkovišti servisu poničí živly nebo jej vykrade zloděj.

Nehoda se může stát i nevědomky. Například v autoservisu, kde nakupují balíky hadrů vyrobených ze starého oblečení, si automechanik nevšimne, že v látce zůstal zip, cvoček nebo knoflík, a poškrábe takovou provizorní utěrkou lak auta.

Průmyslové textilní utěrky Lindström jsou naprosto bezpečné. V případě autoservisu s 5 zaměstnanci si lze pronajmout třeba základní balíček 100 utěrek na měsíc. Funguje to tak, že každý mechanik má v kapse jednu utěrku a v případě potřeby ji používá. Po použití ji hodí do spodní části sběrného boxu a z horní části si vezme čistou.

Při údržbě i opravách aut jsou extrémně savé průmyslové utěrky a absorpční rohože Lindström nepostradatelnými pomocníky. Utěrky slouží na čištění součástek i na stírání nečistot z pracovní plochy. Absorpční průmyslové utěrky a rohože slouží také jako ochrana pracovní plochy při odkládání špinavých dílů či při riziku úniku provozních kapalin. Kvalitní materiály i zpracování textilních utěrek pomohou zvýšit efektivitu nákladů i práce. Jsou ideální pro odstranění oleje a mastných skvrn, jsou velmi savé, měkké a nepouští vlákna, proto se skvěle hodí také leštění laku aut. Savost bavlněných průmyslových utěrek je až 6x vyšší než u jednorázových papírových utěrek.

Pronájem průmyslových utěrek vyřeší starosti se skladováním a odvozem utěrek. Použité odvezeme a čisté přivezeme. Ušetříte tak náklady a budete mít jistotu, že váš autoservis splňuje všechny předpisy pro nakládání s nebezpečnými odpady.

Průmyslové textilní utěrky od Lindström


Lindström Czech Republic
logo Lindström Czech Republic

Společnost Lindström patří mezi přední evropské textilní servisní společnosti s více než 170letou tradicí. Nabízí vše pro čistotu a design interiérů, firemní odívání a ochranu zaměstnanců.

 
 
Reklama