Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Jak vybrat pracovní oblečení na léto

Prázdniny jsou za dveřmi, ale pro mnoho firem to znamená hlavní pracovní sezónu, protože musí využít teplého počasí. Jak obléct zaměstnance pracující v horku?

Příkladem jsou práce venku na stavbách nebo na poli. Pak je tu řada firem z oblasti potravinářství, jako jsou pekárny, mlékárny, masokombináty a další, kde se pracovníci potýkají s extrémními teplotami. V moderních podnicích se ale zaměstnavatelé umí o své lidi postarat, třeba zajištěním nadstandardního pitného režimu nebo vhodně vybraným a kvalitním pracovním oblečením a jeho profesionální údržbou.

V nabídce Lindström najdou potravináři bílé pracovní pláště, letní pracovní kalhoty, zástěry, mikiny a pracovní čepice. Na léto jsou pro pekaře vhodné letní modely z tenčího směsového materiálu, zkrácené pracovní kalhoty a trička s krátkým rukávem.

Pro pracovníky na stavbách, svářeče a dělníky Lindström nabízí široký výběr firemního a ochranného oblečení na léto - kvalitní montérky, kombinézy, pracovní bundy a blůzy, které chrání zaměstnance v souladu s požadavky bezpečnosti práce. Do speciálních prostor je určené pracovní oblečení odolné proti elektrickému oblouku a na zpomalování hoření pro elektrikáře, elektromontéry a elektrotechniky. Pracovní oblečení pro svářeče kovů a brusiče je vyrobeno z velmi odolných látek, které zaručují bezpečí při práci v extrémních teplotách a jsou vysoce funkční.

Lindström navrhuje a pronajímá pracovní oděvy s ohledem na odvětví klienta s jeho specifickými požadavky, ať už se jedná o práci venku v zimě, nebo naopak v extrémním horku.

Podívejte se na nabídku pracovního oblečení


Lindström Czech Republic
logo Lindström Czech Republic

Společnost Lindström patří mezi přední evropské textilní servisní společnosti s více než 170letou tradicí. Nabízí vše pro čistotu a design interiérů, firemní odívání a ochranu zaměstnanců.

 
 
Reklama