Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Služba pronájmu pracovních oděvů pro zdravotníky

Naši největší hrdinové každého dne, zdravotníci, si zaslouží pohodlné pracovní oblečení pro svou náročnou práci, které splňuje přísné hygienické normy.

V rámci naší praktické služby pronájmu pracovního oblečení nabízíme také krásné a praktické kolekce pracovního oblečení pro různé obory ve zdravotnictví. Jedná se o lékařské oblečení, zdravotnické oblečení pro sestry, ošetřovatele, fyzioterapeuty a další. 

Výhody pronájmu pracovního oblečení pro zdravotníky

  • Vaše ordinace či klinika ušetří na pořizovacích nákladech. Pracovní oděvy pro vás nakoupíme, vy zaplatíte pouze jejich pronájem.
  • Odpadnou vám náklady na praní, čištění, nezbytné opravy a údržbu pracovních oděvů, protože to za vás budou dělat vyškolení pracovníci Lindström.
  • Nebudete muset řešit náklady na evidenci a skladování, budete mít vždy k dispozici jen ty oděvy, které potřebujete. Váš zdravotnický personál bude mít vždy dostatek hygienicky čistého oblečení
  • Také likvidaci a pořízení nového oblečení ihned vyřešíme za vás. Nefunkční pracovní oděvy ekologicky zlikvidujeme a nahradíme novými. 


Jak se staráme o pracovní oděvy pracovníků ve zdravotnictví?

Řídíme se vyhláškou ministerstva zdravotnictví České republiky č. 325/1992 Sb., která přesně stanovuje hygienické požadavky pro praní prádla ze zdravotnických zařízení. Oblečení pro zdravotníky od Lindström tak působí profesionálně a je vždy hygienicky čisté.

Kdo s námi spolupracuje? 

Největším zákazníkem v oblasti zdravotnictví je firma Všeobecný lékař, která se stará o ordinace praktických lékařů a také zdravotnickým zaměstnancům, lékařům a sestrám, poskytuje naše pracovní oblečení se servisní službou jeho praní a čištění.

Nabídka pracovních oděvů pro zdravotníky


Lindström Czech Republic
logo Lindström Czech Republic

Společnost Lindström patří mezi přední evropské textilní servisní společnosti s více než 170letou tradicí. Nabízí vše pro čistotu a design interiérů, firemní odívání a ochranu zaměstnanců.

 
 
Reklama