Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Je výhodnější nákup, nebo pronájem pracovního oblečení?

Máte hodně zaměstnanců a pracovní oblečení je pro vaši firmu nemalým výdajem? Pak se vám určitě vyplatí popřemýšlet o pronájmu pracovních oděvů, se kterým ušetříte čas i peníze. Jak to?

Jak ušetříte, když si pronajmete pracovní oblečení od Lindström?

  • Ušetříte na pořizovacích nákladech, protože my pro vás pracovní oděvy nakoupíme, vy zaplatíte pouze jejich pronájem.
  • Odpadnou vám náklady na praní, čištění, nezbytné opravy a údržbu pracovních oděvů, protože to za vás budou dělat vyškolení pracovníci Lindström. Navíc to budou dělat šetrně a přesně podle pokynů výrobce, takže pracovní oblečení dlouho vydrží ve skvělé kondici.
  • Nebudete muset řešit náklady na evidenci a skladování, budete mít vždy k dispozici jen ty oděvy, které potřebujete.
  • I likvidaci a pořízení nového oblečení ihned vyřešíme za vás. Nefunkční pracovní oděvy ekologicky zlikvidujeme a rychle nahradíme novými. 

Kolik pronájem pracovního oblečení stojí?

Pro vaši představu můžeme naše ceny přiblížit na jednoduchých příkladech.

Při obvyklém modelu převlékání pracovního oblečení, tedy dvakrát týdně pracovní tričko a jednou týdně pracovní bunda a kalhoty, je cena pronájmu pracovního oblečení Lindström za týden menší než cena šálku kávy ve vaší oblíbené kavárně.

Při komfortním modelu převlékání pracovního oblečení, tedy každý den pracovní tričko a jednou týdně pracovní bunda a kalhoty, je cena pronájmu pracovního oblečení Lindström za týden menší než cena hamburgeru s hranolkami ve fastfoodu.

Ušetřete náklady na zaměstnance. Vyzkoušejte pronájem pracovních oděvů.

Zjistěte více o ceně pronájmu pracovního oblečení


Lindström Czech Republic
logo Lindström Czech Republic

Společnost Lindström patří mezi přední evropské textilní servisní společnosti s více než 170letou tradicí. Nabízí vše pro čistotu a design interiérů, firemní odívání a ochranu zaměstnanců.

 
 
Reklama