Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Pořiďte si čisticí rohože pro váš bytový dům s pravidelnou údržbou a ušetřete za úklid

Naše nová služba vám pomůže snížit časovou a finanční náročnost úklidu bytového domu. Čisticí zónu s rohoží se servisem pravidelné výměny špinavé rohože za čistou ocení všichni obyvatelé domu.

Jak vám může kvalitní vstupní čisticí rohož pomocu s náročným úklidem společných prostor bytového domu? Jednoduše zamezí tomu, aby se nečistoty na botách obyvatelů domu i jejich návštěv dále roznášely po domě. Čistící rohož umístěná ve vchodu domu totiž zachytí až 80 % nečistot z venku. Další výhodou kvalitní vstupní rohože je i protiskluzová ochrana, kdy dojde k omezení rizika uklouznutí při vstupu do domu s mokrými botami. V neposlední řadě se pak také jedná o zajímavý designový doplněk vstupního prostoru domu. 

Vstupní čisticí rohože nabízíme v různých barvách a velikostech. Na přání vám také můžeme vyrobit i rohož opatřenou adresou vašeho vchodu. To usnadní orientaci návštěvníkům vašeho bytového domu a také sníží riziko případné krádeže rohože. 

Pravidelná služba údržby

O čistotu vaší vstupní rohože se postaráme v pravidelných intervalech, které si sami zvolíte. 

Informace o čisticích vstupních rohožích pro bytové domy


Lindström Czech Republic
logo Lindström Czech Republic

Společnost Lindström patří mezi přední evropské textilní servisní společnosti s více než 170letou tradicí. Nabízí vše pro čistotu a design interiérů, firemní odívání a ochranu zaměstnanců.

 
 
Reklama