Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Ekologické čisticí rohože pro vaši provozovnu či kanceláře

Zvyšování ekologických standardů firem není pouhým módním trendem, ale nezbytností, díky které si získáte přízeň zákazníků a udržíte krok se zpřísňující se legislativou.

Možností, jak být ekologickou firmou, je celá řada. Základem je šetrné zacházení se zdroji, minimalizace znečištění prostředí a uhlíkové stopy provozu, ale také recyklace. Recyklovat se dá přitom téměř vše – plast, papír, sklo, ale i další suroviny, jakými jsou textil nebo kovy. Recyklaci podpoříte i kupováním produktů z recyklovaných materiálů, díky kterým se šetří původní zdroje. Takovými produkty jsou i čisticí rohože z recyklovaných PET lahví.

Použité PET lahve se během recyklace drtí na tzv. vločky, z nichž jsou vyráběny suroviny pro výrobu – a to nejen plast, ale i textilní vlákna. Vlákna vyrobena z PET lahví jsou pružná a prodyšná, a proto jsou oblíbeným materiálem pro výrobu sportovního oblečení, ale i koberců a rohoží.

Vstupní rohože jsou nedílnou součástí všech obchodů, kancelářských prostor, továren, ubytovacích a dalších zařízení. Čisticí rohože zachytí až 90 % nečistot, které by lidé roznesli na své obuvi po interiéru. Díky tomu bude ve vašich prostorách vždy čisto. Rohože navíc minimalizují riziko uklouznutí a úrazů, protože zachytávají i vlhko a sníh.

Firma Lindström poskytuje službu pronájmu čisticích EKO rohoží z PET lahví. Tyto rohože jsou vysoce odolné a v případě jejich opotřebení je firma Lindström vymění za nové. Můžete si je nechat vyrobit s vlastním logem nebo v libovolných barvách a zvýšit tak reprezentativnost vašich prostor. Firma Lindström rohože pravidelně průmyslově čistí a distribuuje přímo ke svým klientům. Vy se tak nemusíte o nic starat.


Lindström Czech Republic
logo Lindström Czech Republic

Společnost Lindström patří mezi přední evropské textilní servisní společnosti s více než 170letou tradicí. Nabízí vše pro čistotu a design interiérů, firemní odívání a ochranu zaměstnanců.

 
 
Reklama