Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Zajistěte svým zaměstnancům ochranné textilní roušky jednoduše a bezpečně

Druhá vlna pandemie vrátila do běžného i pracovního života některá omezení. Přemýšlíte, kde koupíte roušky pro zaměstnance? Zkuste mnohem pohodlnější pronájem ochranných pomůcek.

Zaměstnavatel má povinnost poskytnout svým zaměstnancům ochranné pomůcky, a to včetně roušek. Některá povolání vyžadují nošení roušek i v běžných podmínkách. Pandemie koronaviru ovšem tuto povinnost rozšířila na další profese, jakými jsou například učitelé, zdravotnický personál, obsluha v restauracích a barech a mnoho dalších.

Během druhé vlny pandemie existují i některé výjimky z nošení roušek pro zaměstnance. Mezi ty patří například řidiči hromadné dopravy, herci a hudebníci, ale i soudci a další pracovníci během soudního řízení. Přesto se povinnost vztahuje na většinu zaměstnanců pracujících v interiérech.

Nevíte, kde sehnat roušky pro zaměstnance, aby splňovaly potřebné normy a zároveň vás starost o ně příliš nezatěžovala? Ochranné roušky pro zaměstnance nemusíte kupovat, mnohem pohodlnější je si je pronajmout.

Firma Lindström poskytuje službu pronájmu veškerého pracovního textilu, a to včetně textilních ochranných roušek. Zaměstnavatelům tato služba šetří čas i peníze. Roušky nemusíte kupovat, starat se o jejich hygienické praní či údržbu, ani sledovat, zda jich máte pro všechny zaměstnance dostatek. Zaměstnanci Lindström v domluvených intervalech použité roušky odvezou a přivezou vám čisté.

Proces hygienického průmyslového praní navíc zajistí nejvyšší možný standard čistoty a desinfekce, takže se nemusíte bát šíření nákazy na vašem pracovišti.


Lindström Czech Republic
logo Lindström Czech Republic

Společnost Lindström patří mezi přední evropské textilní servisní společnosti s více než 170letou tradicí. Nabízí vše pro čistotu a design interiérů, firemní odívání a ochranu zaměstnanců.

 
 
Reklama