Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Hygiena v potravinářství v době pandemie

Pandemie koronaviru ovlivnila naše soukromé i pracovní životy. Jeden z nejvíce zasažených sektorů je potravinářství, kde se významně zvýšily nároky na hygienu. Jste na nové standardy připraveni?

Kromě pravidelných a pečlivých úklidů je důležité myslet na hygienu zaměstnanců. Právě ti můžou být šiřiteli nákazy, kontaminovat potravinářské výrobky, anebo se naopak nesprávnou hygienou nakazit od zákazníků. Mějte proto dostatek ochranných pomůcek a dezinfekce. Zajistěte svým zaměstnancům hygienicky čisté oděvy a dostatečné zázemí pro osobní hygienu.

V případě pracovních oděvů myslete na to, že čisté a hygienické není jedno a totéž. Čistit znamená odstraňovat viditelné nečistoty, zatímco při hygienickém čištění se zbavujeme také neviditelné špíny, bakterií a dalších patogenů.

Oblečení prané doma a nošené už cestou do práce rozhodně nesplňuje hygienické požadavky, jimiž se musíme řídit v potravinářství. Společnost Lindström proto nabízí komplexní servis pracovních oděvů, při kterém dochází nejen k čištění, ale i k účinné dezinfekci. Aby nedošlo ke kontaminaci oblečení, jsou čisté pracovní oděvy ukládány do skříněk zaměstnanců a použité se hází do zvláštního kontejneru.

Pronájem pracovních oděvů do potravinářství vám zajistí nejen nejvyšší hygienické standardy dle platných norem, ale i maximální komfort. Společnost Lindström jednoduše dodá v domluvených intervalech hygienicky čisté a dezinfikované pracovní oděvy přímo na vaše pracoviště, a ty použité naopak odveze. Vy se nemusíte vůbec o nic starat.


Lindström Czech Republic
logo Lindström Czech Republic

Společnost Lindström patří mezi přední evropské textilní servisní společnosti s více než 170letou tradicí. Nabízí vše pro čistotu a design interiérů, firemní odívání a ochranu zaměstnanců.

 
 
Reklama