Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Péče o pracovní oděvy formou outsourcingu

Pracovní oděvy zaměstnanců jsou vizitkou společnosti. Záleží na jejich designu, kvalitě i použitých materiálech. Vyplatí se investovat do kvalitních látek a střihů. Víte, jak na outsourcing oblečení?

Péče o pracovní oděvy formou outsourcingu

Naše firma Lindström se stará o veškerý servis související s pronájmem a péčí o pracovní oděvy. Pracovní oblečení pro různá odvětví nevyrábíme, ale navrhujeme a nakupujeme od jiných dodavatelů a pak je pronajímáme. Staráme se také o jejich údržbu – pereme je, opravujeme (zašíváme, doplňujeme knoflíky atd.), vyměňujeme poškozené kusy za nové.

Co všechno získáte při spolupráci s firmou Lindström

Firemní oblečení vyžaduje specializovanou a profesionální péči, ať už se jedná o oděv ve firemních barvách, kterým vaši pracovníci reprezentují váš podnik na veřejnosti, nebo pracovní oděv do provozu, ve kterém je třeba dodržovat zvýšené hygienické normy (potravinářství), nebo tam, kde jsou pracovní oděvy vystaveny větší zátěži (výrobní podnik, autoservis apod.). Mezi domácím a průmyslovým praním je veliký rozdíl, určitě nenechávejte své zaměstnance si prát pracovní oděvy sami doma. Proč?
  • Ne všechny oděvy vyprané doma budou hygienicky čisté a budou krásně nažehlené.
  • Ne vždy se doma použije správný program, aby vyprané prádlo vyhovovalo požadovaným normám kvality (zvlášť v potravinářství a gastro oborech).
  • Ne každý se zabývá opravou poškozeného kusu, jako je látání děravých montérek nebo zašívání natržené kapsy, radši ho rovnou vyhodí.
  • Ne vždy bude zaměstnanec mít po ruce čistý kus na výměnu.
  • Ne každý má stejné možnosti, zkušenosti, ochotu, aby se prádlem zabýval.

Lindström Czech Republic
logo Lindström Czech Republic

Společnost Lindström patří mezi přední evropské textilní servisní společnosti s více než 170letou tradicí. Nabízí vše pro čistotu a design interiérů, firemní odívání a ochranu zaměstnanců.

 
 
Reklama