Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Staňte se členem EKO klubu

Otázka udržitelnosti a ekologie hýbe společností čím dál více. Firma Lindström dodržuje zásady udržitelného podnikání a nově nabízí autoservisům možnost členství v EKO klubu.

Otázka udržitelnosti a ekologie hýbe společností čím dál více. Řada obyvatel mění svůj životní styl a snaží se žít tak, aby zachovala dobré podmínky pro žití i dalším generacím. Firma Lindström dodržuje zásady udržitelného podnikání a nově nabízí autoservisům možnost členství v EKO klubu.

Pronájem průmyslových utěrek šetří peníze i životní prostředí

Bojujete i vy ve vašem autoservisu s množstvím znečištěného a nerecyklovatelného odpadu? Ideálním řešením je pronájem průmyslových utěrek, které vás vyjdou nejen levněji, ale také se nemusíte starat o jejich ekologickou likvidaci. Lindström zaručuje manipulaci i přepravu průmyslových utěrek v souladu s přísnými bezpečnostními a environmentálními nařízeními.

Jak funguje pronájem utěrek?

Stačí si jen zvolit frekvenci výměny a počet utěrek a o nic jiného se nemusíte starat. V dohodnutém intervalu je firma Lindström odváží na vyprání a doplňuje čisté. Nově se můžete stát i členy EKO klubu, díky čemu získáte řadu dalších výhod:

  • Získáte certifikát a samolepku sdělující, že se vaše autodílna nebo servis chová ekologicky ke svému prostředí.
  • Šíříte povědomí o zodpovědném životním stylu.
  • Vaše logo s odkazem na vaše stránky budete mít na webových stránkách Lindström.
  • Pro členy klubu se pravidelně chystají speciální obchodní akce.
  • Získáte nové a věrné zákazníky.

Lindström Czech Republic
logo Lindström Czech Republic

Společnost Lindström patří mezi přední evropské textilní servisní společnosti s více než 170letou tradicí. Nabízí vše pro čistotu a design interiérů, firemní odívání a ochranu zaměstnanců.

 
 
Reklama