Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Venkovní práce v zimě a BOZP

Silničáři, zedníci nebo skladníci či záchranáři nemohou zůstat ve vyhřáté kanceláři nebo dílně. Právě pro tyto profese nabízí firma Lindström výběr odolných reflexních pracovních oděvů do zimy.

Co všechno musí zimní pracovní oblečení splňovat?

Oblečení, ve kterém nezmrznete

Vybavení pro práci v zimním období by mělo zahrnovat především teplé zimní pracovní oděvy, které vás ochrání před zimou a vlhkem. Zateplené kalhoty a tričko doplňte pracovní mikinou a nepromokavou pracovní reflexní bundou. Oblečení vrstvěte – díky tomu se lépe kumuluje tělesné teplo a zároveň odvádí pot. V kolekci zimního pracovního oblečení Lindström najdete pracovní bundy vyrobené z kvalitních funkčních materiálů s vysokou odolností vůči průniku vody. Zaměstnanci jsou tak chráněni i před deštěm a sněhem či silným větrem.

Oblečení, ve kterém jste vidět

V zimě je brzy tma, a časté mlhy a sychravé počasí navíc způsobují sníženou viditelnost i přes den. Tyto faktory výrazně zvyšují riziko úrazu pracovníků nejen na silnicích, ale třeba i na stavbách, kde se pracuje s těžkou technikou. Dostatečnou viditelnost zajistí reflexní pracovní oděvy a doplňky z kolekce Lindström HighVisPro.

Boty, ve kterých neuklouznete

Nezapomeňte také na protiskluzovou obuv, díky které můžete v zimě předcházet nechtěným úrazům.

Společnost Lindström svým klientům nabízí komplexní služby pronájmu (nejen) zimního pracovního oblečení. Navrhne vám vhodnou kolekci podle vašich požadavků a zajistí vám pravidelnou dodávku oblečení pro vaše pracovníky, ekologické průmyslové praní a správnou údržbu, která nesníží funkčnost oblečení.


Lindström Czech Republic
logo Lindström Czech Republic

Společnost Lindström patří mezi přední evropské textilní servisní společnosti s více než 170letou tradicí. Nabízí vše pro čistotu a design interiérů, firemní odívání a ochranu zaměstnanců.

 
 
Reklama