Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Mějte čisté průmyslové utěrky vždy k dispozici

Jak si zajistit dostatek kvalitních průmyslových utěrek? Lindström nabízí řešení v podobě pronájmu průmyslových utěrek v Čechách i na Slovensku.

Jestli pracujete v průmyslu či v dílně, jistě víte, jak vysokou máte spotřebu utěrek. Ty se využívají na otírání chemických či mastných nečistot ve všech odvětvích průmyslu. Po otření takto hrubých nečistot je ale kvalita utěrky velmi těžko udržitelná a proces praní a čištění je časově i finančně nákladný.

Jak si tedy zajistit dostatek kvalitních utěrek efektivněji? Firma Lindström nabízí řešení v podobě pronájmu průmyslových utěrek v Čechách i na Slovensku. Tím vám zcela ušetří starost s jejich nákupem, údržbou, hlídáním stavu a počtu, závozem i konečnou likvidací. Vy si pouze stanovíte interval a máte jistotu, že budete mít na pracovišti vždy k dispozici dostatek kvalitních utěrek.

Bavlněné absorpční utěrky Lindström díky vysoké savosti i hustých olejů ocení například zaměstnanci autoservisů a čerpacích stanic. Stejně dobře poslouží v dílnách, servisech či výrobních halách, kde kromě funkce stírání můžou ochránit pracovní povrchy před znečištěním i poškrábáním. Obzvlášť vhodné jsou pak tyto průmyslové utěrky pro tiskárenský průmysl, jelikož si hravě poradí i s nánosem inkoustu.

Lindström navíc zajistí ekologickou údržbu i likvidaci průmyslových utěrek dle platných norem. Průmyslové nečistoty jsou velmi často klasifikovány jako nebezpečný odpad, a proto je pro manipulaci s nimi stanoven specifický postup.

Díky pronájmu průmyslových utěrek šetříte čas, práci, finance i životní prostředí.


Lindström Czech Republic
logo Lindström Czech Republic

Společnost Lindström patří mezi přední evropské textilní servisní společnosti s více než 170letou tradicí. Nabízí vše pro čistotu a design interiérů, firemní odívání a ochranu zaměstnanců.

 
 
Reklama