Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Prenájom priemyselných utierok zaistí Lindström aj na Slovensku

Oceníte ho vo všetkých odvetviach priemyslu. Vymeňte neekologické a drahé papierové utierky za skvelý servis od Lindström. A to nielen v Česku, ale aj v mnohých ďalších štátoch vrátane Slovenska.

Ak pracujete v priemysle či v dielni, iste viete, akú vysokú máte spotrebu utierok. Tie sa využívajú na utieranie chemických či mastných nečistôt vo všetkých odvetviach priemyslu. Po utretí takýchto hrubých nečistôt je však kvalita utierky veľmi ťažko udržateľná a proces prania a čistenia je časovo i finančne nákladný.

Ako si teda efektívnejšie zabezpečiť dostatok kvalitných utierok? Firma Lindström ponúka riešenie v podobe prenájmu priemyselných utierok aj na Slovensku. Tým vám ušetrí starosť s ich nákupom, údržbou, strážením stavu a počtu, rozvozom aj konečnou likvidáciou. Vy si len stanovíte interval a máte istotu, že budete mať na pracovisku vždy k dispozícii dostatok kvalitných utierok.

Bavlnené absorpčné utierky Lindström vďaka vysokej nasiakavosti hustých olejov ocenia napríklad zamestnanci autoservisov a čerpacích staníc. Rovnako dobre poslúžia v dielňach, servisoch či výrobných halách, kde okrem funkcie stierania môžu ochrániť pracovné povrchy pred znečistením i poškriabaním. Tieto priemyselné utierky sú obzvlášť vhodné pre tlačiarenský priemysel, pretože si hravo poradia aj s nánosom atramentu.

Firma Lindström navyše zabezpečí ekologickú údržbu aj likvidáciu priemyselných utierok podľa platných noriem. Priemyselné nečistoty sú veľmi často klasifikované ako nebezpečný odpad, a preto je pre manipuláciu s nimi stanovený špecifický postup. Vďaka prenájmu priemyselných utierok šetríte čas, prácu, financie aj životné prostredie.


Lindström Czech Republic
logo Lindström Czech Republic

Společnost Lindström patří mezi přední evropské textilní servisní společnosti s více než 170letou tradicí. Nabízí vše pro čistotu a design interiérů, firemní odívání a ochranu zaměstnanců.

 
 
Reklama