Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Balení – Vaše další výhoda ve světě e-shopů

Svět internetových obchodů je vysoce konkurenčním prostředím. Dříve opomíjenou složkou, která se v neosobním online světě ztrácela, je fyzický kontakt se zákazníkem – balíček, který mu je doručen ke dveřím.

Z údajů Českého statistického úřadu vyplývá, že přes 58 % osob v ČR alespoň jednou nakoupilo přes internet. Z toho lze bezpečně odvodit, že e-shopy u nás mají na trhu velmi silné postavení. Úkolem tak již není pouze získat důvěru kupujících, ale zejména si své zákazníky udržet. I proto je podstatné mít na paměti, že online nákup nekončí při platbě, ale až při rozbalení zásilky. A právě balení zásilky dělá stále mnoha e-shopům problém. Přitom většina spotřebitelů ztratí důvěru v obchodníka, od kterého jim byl doručen poškozený balíček. Jak tedy zákazníkovi dokázat, že nám záleží na jeho spokojenosti a doručit mu zásilku v perfektním stavu?

Personalizované krabice

Volný prostor na Vašich zásilkových krabicích přímo vybízí ke kreativitě! Nejen, že Vám umožní propagovat Vaši společnost během celého procesu přepravy, ale také s jeho pomocí můžete komunikovat se zákazníkem. Prázdný kartonový obal nic nezkazí, ale ani nikoho nezaujme. Zamyslete se, z jakého důvodu si klienti Váš produkt pořídili, a snažte se upravit krabici podle nich. Na krabici si můžete nechat vytisknout další zajímavé způsoby, jak produkt netradičně využít, nebo odkázat na výročí a úspěchy, kterých Vaše společnost dosáhla. A pamatujte, že krabice vyrobená na míru Vašemu zboží může významně přispět ke snížení nákladů za dopravu.

Krabice s automatickým dnem a dvojitým samolepicím proužkem
Krabice s automatickým dnem a dvojitým samolepicím proužkem

Krabice s automatickým dnem a dvojitým samolepicím proužkem

Nikdo nemá radost, když mu poštou přijde balíček, jehož obsah nesplnil očekávání. Ať už je tričko příliš malé nebo boty až moc veliké vždy to znamená to samé. Je potřeba zboží zaslat zpět prodejci. Jak však krabici bezpečně uzavřít, když většina izolep dostupných v českých domácnostech není určena k vysokému namáhání a hrozí, že se během přepravy roztrhnou? Řešení nabízí krabice s dvojitým samolepicím proužkem. Bez použití izolepy složíte krabici u Vás ve skladu, zákazník si balíček otevře pomocí perforační nitě, a pokud mu nebude obsah vyhovovat, může krabici ještě na poště zaslat zpět. Vše pohodlně a bez nutnosti dalšího vybavení!

Fixační pěnové polštářky Instapak® Quick™ RT
Fixační pěnové polštářky Instapak® Quick™ RT

Fixační pěnové polštářky Instapak® Quick™ RT

Zasíláte svým klientům často křehké předměty a stále se Vám nedaří najít výplň, která by je dokonale ochránila? Na vině může být nekvalitní materiál nebo nedostatečné vyplnění krabice. Zakázková výroba polystyrenových forem zabere čas a navíc forma padne pouze konkrétnímu produktu. Nejpřizpůsobivější variantou tedy je vytvořit si svou vlastní formu přímo v obchodě a na míru jakémukoliv produktu. Pěnové polštářky InstapakQuick RT využívají chemickou reakci dvou tekutin, jejichž sloučením vznikne tekutá pěna, která však rychle získá pevný, avšak měkký tvar. Výsledkem je výplň, která dokonale obepne a ochrání Vaše zboží, ale navíc bezezbytku vyplní celý prostor krabice.

Bílé plastové obálky
Bílé plastové obálky

Bílé plastové obálky

Tento druh zásilkového obalu je vhodný především při zasílání měkkých či odolných produktů. Speciální třívrstvá fólie je odolná vůči protržení a tím maximálně chrání zásilku před vysypáním. Vnitřní šedočerná strana je zcela neprůhledná, čímž zajišťuje diskrétnost během přepravy. Oproti tomu vnější bílou stranu si můžete nechat potisknout dle Vašeho vlastního přání – kreativitě se meze nekladou.

Zásilkové tubusy
Zásilkové tubusy

Zásilkové tubusy

U rozměrných dokumentů, jakými jsou například výkresy, plakáty či plány, si obvykle nevystačíte ani s těmi největšími obálkami. Například formát papíru A0 má rozměry 1189x1682 milimetrů! Nejosvědčenějším způsobem pro přepravu těchto dokumentů jsou vždy tubusy. Ani tady se však nemusíte smířit pouze s hnědou a bílou. Specializuje se Váš e-shop na prodej plakátů z filmů či replik uměleckých obrazů? Nebo zasíláte technické výkresy? Obojí si můžete nechat natisknout na své tubusy a získat kromě obalu i designové dílo, které žádný kolemjdoucí nepřehlédne.

Společnost Rajapack Vám nabízí potisk a výrobu obalů na míru od tašek, přes krabice, obálky či lepicí pásky. Cenovou nabídku Vám sestaví zkušení odborníci pro menší i velké množství. Stačí zavolat na tel. 800 500 520 nebo napsat email na info@rajapack.cz.


RAJAPACK s.r.o.
logo RAJAPACK s.r.o.

Váš partner s více než 60letými zkušenostmi na trhu obalových materiálů, Vám nabízí širokou nabídku 2.500 produktů skladem pro ochranu, balení, přepravu či skladování Vašeho zboží.