Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Balte s námi 2,5krát rychleji: BALTE CHYTŘE!

Při stále se zvyšujících nárocích na úsporu času a efektivitu v oblasti balení firma Rajapack přináší ve své nabídce nyní více inovovaných produktů vhodných pro zvýšenou produkci e-shopů. E-shopy, jež s rostoucí poptávkou musí urychlovat proces balení, řeší také výměny či vrácení zboží. To vše při zachování kvality a prezentace firmy. Takovou situaci lze řešit ekonomicky pro obě strany.

Bleskově složené

Krabice s automatickým dnem Rajapack mají tu výhodu, že jejich montáž je 2,5krát rychlejší než u standardní krabice bez automatického dna a to navíc za použití menšího množství lepicí pásky, čímž uspoří nejen další náklady, ale i čas při balení zásilek. U krabice s automatickým dnem stačí zatlačit na hrany a dno se ihned vytvaruje do požadovaného tvaru. Dno je navíc zpevněné další vrstvou lepenky. Samotná krabice je vyrobena z třívrstvé či pětivrstvé lepenky pokryté kraftovým papírem.


Zpětné zasílání

Když je kladen důraz na rychlou přípravu zásilek k odeslání, jsou dobrým pomocníkem právě chytře řešené Krabice s automatickým dnem a dvojitým samolepicím proužkem Rajapack, které umožní snadnou a rychlou montáž obalu. Finálním uzavřením krabice s využitím prvního samolepicího proužku jsou šetřeny náklady za další aplikaci lepicí pásky. Krabice mají zpevněné dno další vrstvou lepenky pro zásilky do 20 kg. Zákazník při obdržení nepotřebuje obal zásilky složitě a pracně otevírat ostrými nástroji. Díky aplikaci perforační nitě v horním víku krabice lze rozbalit zásilku jedním táhlým pohybem. Druhý samolepicí proužek lze využít pro zpětné zaslání.


Estetická ochrana

Chceme-li, aby výrobek k zákazníkovi dorazil neporušen a esteticky zabalen, řešením může být Krabice Korrvu® se stabilizační fólií. Produkt nemusíme balit do dalších krabic a vyplňovat okolní prostor přebytečnou výplní. Produkt samotný je uložen pod průhlednou fólii upevněnou k vnitřní vložce z vlnité lepenky. Fólie se díky své flexibilitě přizpůsobí všem tvarům. Jakmile zatlačíme boční klopy směrem dolů, fólie se stáhne a těsně obepne celý výrobek, který je nyní zafixován na místě a zcela imobilizován vůči otřesům či nárazům na cestě k zákazníkovi. Následně takto zafixovaný produkt vložíme do krabice z třívrstvé vlnité lepenky. Zákazník nalezne produkt přesně tak, jak byl vložen do krabice.


Menší zásilky

Pro zasílání menších či měkkých zásilek je ideální odolná kurýrní plastová obálka. Z inovativní nabídky Rajapack bychom mohli vyzdvihnout zpětnou bílou obálku s dvojitým samolepicím uzávěrem. Tyto obálky šetří náklady za poštovné díky své nízké hmotnosti. Vnitřní strany mají šedočerné barvy zaručující diskrétnost. Samotný obal je z polyethylenového filmu tloušťky 60 mikronů, čímž se stává odolným proti roztržení a promoknutí při přepravě. Obálky pro zpětné zasílání disponují navíc dvěma samolepicími proužky. První proužek slouží k odeslání zboží a druhý ke zpětnému vrácení. Díky perforovanému pásku je otevírání zásilky pro zákazníka velmi pohodlnou záležitostí.


Ekologická ochrana

Obzvláště pro určité značky a firmy na poli přírodních produktů se přímo nabízí používat 100% recyklovatelné materiály i při procesu balení. Jednorázový papírový odvíječ Geami WrapPak EX Mini nepotřebuje elektrické napájení ani komplikovanou instalaci. Kraftový papír s voštinovou strukturou 80 g/m2 se dokonale přizpůsobuje produktům a chrání je před otřesy. Bílý hladký papír 20 g/m2 na vnitřní straně zároveň chrání před poškrábáním.

Všechny produkty naleznete na www.rajapack.cz.


RAJAPACK s.r.o.
logo RAJAPACK s.r.o.

Váš partner s více než 60letými zkušenostmi na trhu obalových materiálů, Vám nabízí širokou nabídku 2.500 produktů skladem pro ochranu, balení, přepravu či skladování Vašeho zboží.