Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Kvalitní a výhodné obaly, to je RAJAPACK

Každý, kdo transportuje nebo uchovává různé druhy produktů, chce kvalitní obalový materiál. Zároveň je žádoucí, aby obaly byly cenově dostupné. Značka RAJA přesně takovou možnost nabízí. Produkty RAJA umožňují balit rychle, chytře, kvalitně a výhodně. Co se tedy skrývá pod názvem RAJA? To jsou krabice, fólie, obálky, lepicí pásky. Níže je výčet produktů, které společnost RAJAPACK nabízí.

Na webových stránkách www.rajapack.cz naleznete 2.500 produktů, které budou vyhovovat Vašim požadavkům pro balení.

RAJABOX

Rajapack nabízí 550 variací krabic, tak aby si každý zákazník vybral přesně to, co potřebuje. Mimo novinku krabic s automatickým dnem, RAJAPACK nabízí krabice pro těžký materiál. Tyto krabice mají sedmivrstvou vlnitou lepenku a mají nosnost až 350 kg. Samozřejmě nechybí ani krabice menších rozměrů. Pokud si zákazník není jistý výběrem, může mu být pomocníkem vyhledávač krabic, který dle zadaných rozměrů najde přesně typ krabice, který zákazník potřebuje.

RAJAPOST

Dalším zajímavým produktem zejména pro e-shopy může být krabice typu RAJAPOST. Jedná se o poštovní krabice, které mají možnost dvojitého samolepícího proužku. Jeden slouží pro zavření krabice a druhý slouží pro případnou reklamaci zboží. Pro snadné otevírání slouží perforovaný proužek, pomocí kterého daný spotřebitel jednoduše otevře krabici bez použití nože.

Obr. 1 – klopová krabice RAJABOX
Obr. 1 – klopová krabice RAJABOX
Obr. 2 – poštovní krabice RAJAPOST
Obr. 2 – poštovní krabice RAJAPOST

RAJABUL

RAJABUL to jsou bublinkové obálky, sáčky a fólie.

Bílé bublinkové obálky, jsou bezpečností obálky, které mají uvnitř bublinkovou výplň. Díky své nízké hmotnosti šetří náklady za dopravu. Obálky se jednoduše uzavřou pomocí samolepícího proužku. Rajapack nabízí široké spektrum velikostí.

Bublinkové samolepicí sáčky jsou vhodné pro ochranu křehkého zboží. Snadno a rychle se uzavírají pomocí samolepicího proužku.

Bublinkové fólie umožňují ochranu zboží uvnitř krabice a to buď během přepravy, nebo při manipulaci ve skladech. Mezi oblíbené fólie rozhodně patří perforované bublinkové fólie. Tato fólie je perforována každých 300 mm. Nemusíte tak mít při sobě nůž a odřezávat kusy fólie.

RAJAGRIP

Pokud hledáte sáčky, které se dají otevřít a znovu uzavřít, skvělou volbou jsou RAJAGRIP sáčky. Tyto sáčky se prodávají v několika rozměrech a zároveň s různou tloušťkou od 50 do 100 mikronů. Sáčky se snadno otevřou i uzavřou díky zipovému uzávěru. RAJAGRIP super jsou vhodné pro styk s potravinami.

Obr. 3 – bublinková obálka RAJABUL
Obr. 3 – bublinková obálka RAJABUL
Obr. 4 – bublinkový sáček RAJAGRIP
Obr. 4 – bublinkový sáček RAJAGRIP

RAJATAPE

Pro uzavření krabic je nezbytností lepicí páska. RAJAPACK má v nabídce několik druhů. Jsou to papírové lepicí pásky, PVC pásky, PP lepicí pásky anebo tzv. PP tiché lepicí pásky, které se odvíjí velmi tiše a nevydávají nepříjemný zvuk.

Pokud se chcete odlišit od konkurence, skvělou volbou jsou pásky s vlastním potiskem. Pásku si můžete jednoduše vytvořit pomocí nástroje na webových stránkách nebo zavolat našim odborníkům, kteří Vám rádi poradí.

RAJASTRETCH

Nedílnou součástí balení a přepravy, je také ochrana a fixace krabic na paletách. RAJASTRETCH jsou pevné a odolné fólie, které se přizpůsobí jakémukoliv tvaru. Na výběr je několik druhů barev, díky kterým odlišíte od sebe palety.

Obr. 5 – lepicí pásky RAJATAPE
Obr. 5 – lepicí pásky RAJATAPE
Obr. 6 – transparentní fólie RAJASTRETCH
Obr. 6 – transparentní fólie RAJASTRETCH


RAJAPACK s.r.o.
logo RAJAPACK s.r.o.

Váš partner s více než 60letými zkušenostmi na trhu obalových materiálů, Vám nabízí širokou nabídku 2.500 produktů skladem pro ochranu, balení, přepravu či skladování Vašeho zboží.