Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nová kolekce pracovních oděvů Červa SHELDON - linie WORKWEAR a CAMOUFLAGE

Inovativní pracovní oděvy, které se přizpůsobí pohybu těla během práce a nabídnou vám potřebnou bezpečnost při každodenních pracovních činnostech, najdete v nové kolekci oděvů značky Červa.

Pracovní oděvy Červa si u svých zákazníků získaly respekt díky kvalitě i nabízenému pohodlí. Nyní se od tohoto výrobce na trhu objevuje nová řada oděvů SHELDON, která navazuje na úspěšnou kolekci pracovních oděvů EMERTON. Obě kolekce najdete u prodejce pracovních oděvů TOMIS CZ.

V základní řadě oděvů SHELDON se objevuje linie WORKWEAR vyznačující se vysokou kvalitou a provedením v antracitové barvě s využitím kontrastních žlutých a reflexních prvků  a linie CAMOUFLAGE v atraktivním kamuflážovém vzoru.

Nabídka oděvů SHELDON WORKWEAR a CAMOUFLAGE

V rámci kolekce si můžete pořídit kompletní pracovní výbavu. V linii WORKWEAR najdete pracovní kalhoty do pasu, bundy, šortky, softshellové bundy a pracovní mikiny s kapucí. Linie CAMOUFLAGE nabízí pracovní bundy, kalhoty do pasu a pracovní šortky.

Přednosti pracovních oděvů SHELDON

  • Praktický střih „Relax“, který padne každému.
  • Léty osvědčené materiálové složení i gramáž.
  • Řada multifunkčních kapes.
  • Speciální kapsy na mobilní telefon.
  • Zesílení namáhaných částí u vybraných modelů pracovních kalhot.
  • Možnost doplnění o vkládané nákoleníky.
  • Velikosti XS - 4XL.

Spolehněte se na kvalitu, atraktivní vzhled, pohodlí, vysokou odolnost, dlouhou životnost a jednoduchou údržbu pracovních oděvů Červa z nové kolekce SHELDON.

Pracovní oblečení


TOMIS CZ, s.r.o.
logo TOMIS CZ, s.r.o.

Jsme tu, abychom poskytli osobní ochranné pracovní pomůcky pro každého zaměstnavatele, zaměstnance i soukromníka. V oblasti ochranných pracovních prostředků působíme od roku 1996, zajišťujeme maloobchod i velkoobchod.

 
 
Reklama