Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Montérková kolekce Emerton - v zimě vám zajistí teplo při práci, v létě pohodlí

Pracovní oblečení, které zaručí dostatečnou ochranu a bude pohodlné? Přesně taková je montérková kolekce Emerton, ze které si vyberete letní nebo zimní variantu pracovních oděvů.

Kvalita šetří peněženku
Kvalitní pracovní oblečení vám zajistí pohodlí při práci, ochrání ty partie těla, které má, a díky vysoce kvalitním použitým materiálům i peníze, protože pracovní oděvy více vydrží. Montérky Emerton jsou ušité z látky ze směsi polyesteru a bavlny, nejvíce zatížené části jsou zesílené, takže nedochází tak rychle k jejich opotřebení, oděru nebo protrhnutí. Pracovní oblečení si můžete vybrat v zimní i letní variantě.

Správný střih s praktickými kapsami
Pracovní montérky Emerton disponují několika praktickými kapsami, do kterých se vejde vše potřebné. Budete tak mít hned po ruce nářadí, další pracovní pomůcky a i třeba telefon. Dostupné jsou i montérky s laclem Emerton, které zajistí správnou fixaci oděvu i bez pásku.

Celá kolekce pracovního oblečení
Zimní pracovní oblečení Emerton bez problému poskládáte z montérek s laclem nebo bez, zimní bundy nebo softshellové bundy. Zateplené pracovní oděvy vás nejen ochrání před zimou a zajistí bezpečnost práce, ale díky praktickým kapsám u sebe budete mít vždy vše potřebné. Na výběr je samozřejmě z několika barevných variant.

Velký výběr pracovního oblečení Emerton najdete na prodejně Tomis CZ Příbram, ale vybírat můžete i na e-shopu. Zimní montérky vás ochrání před mrazem dosahujícím až -40 °C.

V kolekci montérek Emerton ale nenajdete jen kalhoty a bundy. V letní kolekci jsou i pracovní šortky, pracovní trička a pracovní vesty.

Montérky


TOMIS CZ, s.r.o.
logo TOMIS CZ, s.r.o.

Jsme tu, abychom poskytli osobní ochranné pracovní pomůcky pro každého zaměstnavatele, zaměstnance i soukromníka. V oblasti ochranných pracovních prostředků působíme od roku 1996, zajišťujeme maloobchod i velkoobchod.

 
 
Reklama