Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Novinka - kolekce pracovního oblečení RONNE

Nová kolekce pracovního i volnočasového oblečení RONNE vás nadchne. Vyberte si ze dvou barevných provedení u prodejce Tomis CZ, který se věnuje prodeji pracovních oděvů už od roku 2003.

Volnočasové i pracovní oblečení
Kolekce RONNE se stane vaším společníkem do práce i pro volný čas. Je vyrobena z těch nejkvalitnějších materiálů. V nové kolekci najdete pracovní kalhoty, šortky, mikiny a bundy. Oblečení se mezi sebou dá kombinovat a dobře ladí. Pracovní oděvy RONNE od výrobce CERVA splní vaše očekávání v náročných pracovních podmínkách i při vašich volnočasových aktivitách.

Kvalitní materiály a správný střih
Kolekce RONNE je ušita ergonomicky, nikde netlačí ani netáhne. Oblečení je doplněno reflexními prvky pro vaši větší bezpečnost.

Pracovní kalhoty a šortky RONNE
Lehký a kvalitní materiál - to je přesně to, co tyto pracovní oděvy vystihuje. Kalhoty i šortky mají pružný pas, 6 praktických kapes (2 postranní kapsy, 2 zadní kapsy a 2 kapsy na stehnech), kolenní části jsou zesílené. Kalhoty jsou opatřeny reflexními prvky. Pracovní kraťasy využijete i na letní práci na zahradě.

Pracovní mikina RONNE
Pohodlná pracovní mikina RONNE vás zahřeje. Mikina je vybavena stojáčkem, kdy vám ani v sychravý podzimní den nepotáhne na krk. Tato pánská pracovní mikina má 2 kapsy a zesílené lokty.

Pánská bunda RONNE
Zateplená a při tom lehká pracovní bunda RONNE vás zmrznout nenechá. Bunda je vybavena kapucí a venkovními kapsami na zip. Do dvou vnitřních kapes můžete schovat například telefon a peněženku. Bunda má elastické zakončení na spodním lemu i rukávech.

Nabídka pracovních oděvů

 
 
Reklama