Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Pracovní obuv Ardon - na zimu jak dělaná

Nekvalitní boty ničí nohy, pracuje se vám v nich nepohodlně, někdy dokonce bolestivě. Díky pracovní obuvi Ardon budou vaše nohy v pohodlí po celý den. Vyberte si ideální pracovní boty pro svou profesi.

V obuvi Ardon vám zima nebude
Pracujete v chladu nebo v zimě? V tomto případě je správný výběr pracovní obuvi obzvlášť důležitý. Pevné a zároveň velmi pohodlné zimní boty Ardon vám každodenní pracovní zápřah zpříjemní.

Obuv Ardon je vhodná i pro běžné nošení, ale při tom pracovním splňuje požadavky pro konkrétní profesi. Podrážka zimních pracovních bot je přilnavá na kluzkých površích, podešve jsou odolné vůči olejům, pohonným hmotám i kontaktním teplotám až do 300 °C. Do pracovní obuvi Ardon je možné vkládat vložky pro vyrovnání teplotních výkyvů. Některá zimní pracovní obuv Ardon má ocelovou špici, která ochrání vaši nohu před případným zraněním.

Odolné materiály, které zahřejí
Aby obuv Ardon plnila svůj účel, musí být ušita z odolných, pevných a kvalitních materiálů. Obzvlášť zimní pracovní obuv, která musí zvládnout náročné podmínky. Nejen sníh a led, ale mnohdy hlavně mokro, vlhko a chlad. Obuv Ardon je do těchto náročných podmínek skvěle připravena. Je nepromokavá - vnější materiál tvoří obvykle useň, která výborně odolává mokru i mrazu. Vnitřní materiály jsou syntetické. Díky tomu jsou prodyšné a více funkční. Zateplené jsou syntetickou kožešinou, která výborně hřeje.

Boty pro dámy i pro pány
V nabídce značky Ardon najdete zimní pracovní boty pánské i dámské. Vybrat si můžete z kotníkové i poloholeňové varianty. Záleží tedy na vás a vaší pracovní náplni, který typ obuvi na zimu zvolíte.

Pracovní boty Ardon


TOMIS CZ, s.r.o.
logo TOMIS CZ, s.r.o.

Jsme tu, abychom poskytli osobní ochranné pracovní pomůcky pro každého zaměstnavatele, zaměstnance i soukromníka. V oblasti ochranných pracovních prostředků působíme od roku 1996, zajišťujeme maloobchod i velkoobchod.

 
 
Reklama