Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

WEBINÁŘ: Jak být efektivnější při přípravě a realizaci stavebních zakázek

Navštivte ve středu 15. 4. od 13 hodin bezplatný webinář na téma: Efektivnější příprava a realizace stavebních zakázek

Ve středu 15. 4. od 13 hodin pořádá společnost Callida s. r. o. bezplatný webinář, na kterém se dozvíte, jak si zjednodušit a zrychlit veškeré pracovní procesy v jednotlivých fázích stavební zakázky. Jak získat větší přehled o svých projektech při přípravě, samotné realizaci i následném monitoringu. Další téma webináře bude také digitalizace v oblasti oceňování. Dozvíte se, jak lze v rámci BIM rozpočtování pracovat s BIM modelem v IFC formátu, jaké jsou možnosti propojení konstrukčních prvků s oceňovacími podklady a čeká na Vás také ukázka tvorby rozpočtu v rámci pravidel BIM rozpočtování.

Webinář proběhne pomocí aplikace Teams a připojíte se pod odkazem, který Vám po jednoduché registraci bude zaslán na Váš email, a to včetně instrukcí pro spuštění.


Callida, s.r.o.
logo Callida, s.r.o.

Zjednodušujeme přípravu a realizaci projektů především ve stavebnictví. Naše služby a produkty jsou určené firmám všech velikostí, které mají zájem zlepšit práci s daty a informacemi. Vyvíjíme a poskytujeme systémy, které pomáhají v jakékoli fázi životního ...

 
 
Reklama