Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

CAD Studio uvádí českou lokalizaci pro Autodesk Fusion 360

Společnost CAD Studio usnadňuje využití populární konstrukční CAD/CAM aplikace Autodesk® Fusion 360™ pro české a slovenské profesionály i kutily.


Společnost CAD Studio, největší specializovaný dodavatel CAD, CAM, PDM, BIM a GIS řešení ve střední Evropě a autorizovaný partner firmy Autodesk vydává českou lokalizaci CAD/CAM/CAE aplikace Autodesk® Fusion 360.

Na konferenci CADfórum 2019 prezentovala společnost CAD Studio mimo jiné i novou českou lokalizaci konstrukční aplikace Autodesk Fusion 360. Tento cenově velmi dostupný CAD/CAM nástroj pro Windows a MacOS poskytuje veškeré funkce potřebné pro modelování, konverze CAD dat, generativní navrhování, přípravu výroby, simulace a obrábění či 3D tisk moderních výrobků.

Profesionálové z řad menších výrobních firem i studenti a kutilové, kteří mají licenci Fusion 360 k dispozici zdarma, mohou nyní využívat její konstrukční a výrobní 3D nástroje nově i v češtině, což usnadní práci zejména začátečníkům. Fusion 360 má jednoduché ovládání a využívá cloudové funkce pro podporu všech běžných CAD formátů. Její profesionální simulační funkce a pokročilé CAM funkce podporující až 5osé obrábění pokrývají většinu potřeb konstrukčních a výrobních firem. CAD Studio nabízí pro Fusion 360 řadu doplňkových služeb, včetně školení a zakázkového vývoje aplikací i CNC postprocesorů.

Zájemci si mohou tento lokalizační doplněk objednat na fusioncesky.cz, nebo jej získat s nákupem licence Autodesk Fusion 360 na shop.cadstudio.cz.

„Nabídkou české lokalizace chceme zpřístupnit tento moderní nástroj dalším konstruktérům a zjednodušit využívání CAD/CAM technologií v českých a slovenských výrobních firmách. U řady zákazníků už Fusion 360 pomohl úspěšně nahradit původní těžkopádné a drahé softwarové nástroje,“ říká Radomír Žvak, obchodní ředitel CAD Studia.


Arkance Systems CZ s.r.o.
logo Arkance Systems CZ s.r.o.

Arkance Systems (dříve CAD Studio) je největším středoevropským partnerem společnosti Autodesk. Dodává CAD/CAM, BIM, GIS/FM a PDM/PLM řešení pro strojírenství, stavebnictví a architekturu, mapování, liniové stavby, 3D vizualizace, správu dokumentů a správu ...

 
 
Reklama