Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Aplikace EPC projektů v kombinaci s podporou z OPŽP

Na semináři se bude diskutovat téma energeticky úsporných projektů řešených metodu EPC a jejich možné kombinaci s dotacemi na zateplení objektů.

Seminář je zaměřen na uplatnění EPC ve státní, regionální a municipální sféře, takže jsou vítáni zájemci zejména z řad zástupců státních institucí, krajů či měst.
Seminář se koná 27. května 2015 v prostorách Zastoupení Evropské komise v ČR v Jungmannově ulici 24 v Praze 1 a je podpořen z projektu Transparense v rámci evropského programu Intelligent Energy Europe.

Účast je bezplatná, ovšem v případě zájmu je nezbytné se přihlásit včas, protože kapacita prostor konání semináře je limitovaná.
Pokud projevíte zájem (případně někdo z vašich kolegů nebo známých) se semináře zúčastnit, stačí napsat na příslušnou e-mailovou adresu uvedenou na pozvánce.
Účast bude platná po zpětném potvrzení registrace přihlášky.

Pozvánka na seminář Aplikace EPC projektů v kombinaci s podporou z OPŽP


SEVEn, The Energy Efficiency Center, z.ú.
logo SEVEn, The Energy Efficiency Center, z.ú.

Podpora a rozvoj využívání úspor energie: poradenská činnost propojuje technické znalosti možností hospodárného využívání energie s jejich ekonomickou analýzou, celkovým hodnocením včetně dopadů na životní prostředí, návrhy optimálního způsobu financování ...

 
 
Reklama