Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Skupina SSI Group založila novou divizi profesionálního úklidu SSI Cleaning

Stoupající poptávka po profesionálních úklidových službách napříč typologií budov a provozů stojí za rozšířením služeb skupiny SSI Group o dceřinou společnost SSI Cleaning s.r.o. Nová společnost bude působit jak v rámci holdingu, který patří k největším poskytovatelům integrovaného facility managementu, tak samostatně.

"Úklid je nedílnou součástí našeho servisu. Ten nám do teď na očekávané úrovni chyběl, přitom poptávka po této službě byla a je značná," vysvětluje myšlenkový proces Jan Vodrážka, majitel SSI Group. "Založení profesionální divize tak bylo nezbytným krokem pro to, abychom mohli poskytovat komplexní dodávky klientům. Na jejím rozvoji jsme pracovali několik měsíců a výsledkem je SSI Cleaning s.r.o." Ta se zaměřuje na velké objekty z oblasti kancelářských budov, obchodních center i výrobních a skladových areálů. Pokrývá všechny dimenze úklidu, včetně technologií, ekologických čisticích prostředků a podobně. Nabízí také venkovní úklidy, mimořádné úklidy, mytí fasád a velkých skleněných ploch.

SSI Cleaning s.r.o.

Více informací na www.ssi.cz.

V květnu tohoto roku došlo spojením společností Special Service International (SSI) a Czech facility (Cf) ke vzniku nového subjektu pod názvem SSI Group. Portfolio SSI Group tak dnes čítá přes 350 komerčních objektů v České republice i na Slovensku, které spravuje více než 2000 zaměstnanců.

Vznik SSI Group bezprostředně souvisí i s vývojem poptávky na trhu. Vlastníci či property manažeři komerčních budov obvykle požadují jednoho partnera pro zajištění veškerých služeb potřebných pro perfektní chod nemovitosti - údržbu, ostrahu i úklid. Jako další logický krok se tedy nabídlo založení samostatné divize se zaměřením na úklidové služby.

Divizí SSI Cleaning s.r.o. však vývoj SSI Group nekončí. Změnou prošla i celková identita holdingu, včetně grafického konceptu tak, aby odpovídala moderním požadavkům a zároveň navazovala na 26-letou historii společnosti. V rámci IFM se také formuje technická sekce, stojící na dvou základních pilířích IT vývoje a bezpečnostních technologií. "Náš cíl je jednoznačný - stát se lídrem v dodávce slaboproudých bezpečnostních technologií na trhu," líčí další plány Jiří Drbohlav, výkonný ředitel SSI Group, a dodává: "K prvním krokům patří průnik do oblasti rezidencí a násobné navýšení připojení na náš certifikovaný pult centrální ochrany."

V rámci dlouhodobé vize chce být společnost SSI Group vnímána jako jeden z nejsilnějších hráčů v oblasti integrovaného facility managementu, který nabízí flexibilní a kreativní řešení s pestrou škálou doplňkových produktů. Klade důraz na transparentní motivaci vlastních zaměstnanců a do budoucna si stanovuje významné cíle v oblasti zahraniční expanze.

 
 
Reklama