Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Čalounění dodává postelím Le Chomat jedinečný a luxusní vzhled

Každá postel z dílny Le Chomat je doslova uměleckým dílem. Pyšní se precizní ruční výrobou na míru, těmi nejkvalitnějšími materiály a luxusním čalouněním, které uchvátí i nejnáročnější klienty.

Řemeslná dokonalost s tradicí a nejmodernější technologie

Nábytek se čalouní už od starověku, kdy bylo polstrování výsadou panovníků.
Dnes tento luxus můžete na vlastní kůži zažít i vy. Není ovšem čalounění jako čalounění.

Pokud hledáte nábytek, který v sobě snoubí moderní technologie a bohatou rodinnou historii, vsaďte na značku Le Chomat. Své mistrovské dovednosti v oblasti truhlářství a čalounictví rodina Le Chomat předává z generace na generaci již od 18. století a za tu dobu své postupy a techniky dovedla k dokonalosti.

Pečlivě vybrané potahové látky od předních světových značek a precizní ruční práce jsou základem postelí značky Le Chomat. Čalounění jim propůjčuje nejen luxusní vzhled, ale také pohodlí a příjemný pocit na dotyk.

Čalounění jako klíčový designový prvek vašeho domova

V Le Chomat si můžete vybrat z nepřeberného množství látkových i kožených potahových materiálů nejrůznějších struktur a designů. Všechny tyto materiály pochází z dílen známých světových návrhářů a pyšní se bezkonkurenčním pohodlím i odolností. Vysoké čelo postele navíc můžete doplnit různými typy čalounického zdobení. O čelo se můžete pohodlně opřít a na posteli usnete jako na obláčku.

Postele Le Chomat se do nejmenšího detailu vyrábí na míru podle přání zákazníka, takže ji můžete dokonale sladit s vytříbeným stylem své domácnosti. Každá postel je unikátní a zrcadlí jedinečnou osobnost svého majitele. Postel Le Chomat se stane středobodem vaší ložnice i celého domova.

Luxusní postele


Le Chomat s.r.o.
logo Le Chomat s.r.o.

Le Chomat vyrábí a prodává luxusní kontinentální postele na míru dle vlastních návrhů. Nejluxusnější postele na našem trhu vznikají s láskou k řemeslu, s úctou k rodinné tradici a ruční výrobou za použití výhradně exkluzivních přírodních materiálů.

 
 
Reklama