Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Výroba roštů do postele Materasso: nejmodernější technologie i ruční práce

Rošt plní v posteli hned několik funkcí. Rozkládá tlak ležící osoby, podporuje pružnost matrace a umožňuje správnou cirkulaci vzduchu. Proto se při jejich výběru spolehněte na opravdové specialisty.

Pro kvalitní spánek je důležitý nejen výběr vhodného typu roštu (lamelový nebo laťkový, polohovací nebo statický), ale také kvalita materiálů a zpracování. Slovenská firma Materasso se již téměř 30 let zabývá výrobou ortopedických matrací, postelí a roštů a za tuto dobu vyvinula precizní procesy, které jsou zárukou kvality výsledných výrobků.

Jak probíhá výroba postelových roštů v Materasso

Výroba roštů Materasso probíhá kompletně od A do Z na Slovensku v obci Oravské Veselé. Celý proces je důkladně kontrolovaný, aby každý výrobek splňoval nejpřísnější kritéria.

Výroba začíná pečlivým výběrem dřeva, konkrétně se rošty Materasso vyrábí z březové a bukové překližky, ale také z bukového a smrkového masivu. Rošty Materasso jsou certifikované certifikátem FSC, což znamená, že dřevo pochází z šetrně obhospodařovaných lesů.

Dřevo se poté nařeže na prkna, laťky a latě. Do těch se vyvrtají otvory, které se opatří potřebným spojovacím materiálem. Jednotlivé díly se zkompletují. Finální rošt je podroben kontrole kvality, zabalen a expedován.

V Materasso se pro výrobu roštů používají nejmodernější CNC stroje, pomocí kterých se zpracovává dřevo. Výroba se ale neobejde ani bez šikovných rukou mistrů, kteří mají na starosti kompletaci a kontrolu roštů.

V Materasso vám vyrobí:

  • laťkové i lamelové rošty,
  • pevné, výklopné i polohovací rošty do postele,
  • rošty na míru, v atypických rozměrech či se speciální impregnací.

Vybere si tak opravdu každý.

Nabídka roštů Materasso


Le Chomat s.r.o.
logo Le Chomat s.r.o.

Le Chomat vyrábí a prodává luxusní kontinentální postele na míru dle vlastních návrhů. Nejluxusnější postele na našem trhu vznikají s láskou k řemeslu, s úctou k rodinné tradici a ruční výrobou za použití výhradně exkluzivních přírodních materiálů.

 
 
Reklama