Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Pomoc při úklidu komerčních budov - pronájem pracovních oděvů a dalších textilií

Péče o komerční budovy zahrnuje především pravidelnou údržbu a úklid. Ať už se jedná o kanceláře, hotely, průmyslové provozy, supermarkety, školy nebo bytové domy, všude musí být čisto.

Při správě nemovitostí je důležité, aby se lidé v komerčních budovách cítili dobře a bezpečně. Majitelé těchto objektů řeší záležitosti kolem správy různě, úlevu od starostí jim může přinést servis pronájmu a průmyslového praní textilií.

Čistý vchod je klíčem k čistému interiéru

Ať už jde o velký hotel nebo malou bytovku, vstup do budovy nejsou pouze dveře a vstupní chodba. Měl by to být taky prostor, který příchozího přivítá a zároveň eliminuje nečistoty, které přináší na botách z venku. To zařídí čisticí zóny, které dokáží zachytit až 90 % špíny.

Vstupní čisticí rohože Lindström s potiskem na míru spoluvytváří image firmy a také mohou dávat návštěvníkům informaci, kde se právě nachází. Venkovní a vnitřní čisticí rohože pomáhají udržovat v domech čistotu.

Pracovní oděvy pro uklízečky, údržbáře, zahradníky či sezónní brigádníky

Pracovní oděvy Lindström pro práci při správě nemovitostí jsou především praktické, odolné a poskytují potřebnou ochranu při konkrétní práci. Široký výběr pracovních oděvů navržených pro různé profese splňuje bezpečnostní požadavky pro činnost, kterou zaměstnanci vykonávají.

Příkladem pracovního oděvu pro facility management jsou pracovní trička nebo montérky. Služba pronájmu pracovních oděvů a textilu pomáhá personálu údržby provádět správu nemovitostí, úklid i péči o venkovní prostory s vysokou kvalitou a bezpečností a ušetří peníze a starosti s jejich skladováním, praním a evidencí.

Nabídka pracovních oděvů pro údržbu budov


Lindström Czech Republic
logo Lindström Czech Republic

Společnost Lindström patří mezi přední evropské textilní servisní společnosti s více než 170letou tradicí. Nabízí vše pro čistotu a design interiérů, firemní odívání a ochranu zaměstnanců.

 
 
Reklama