Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Přináší BIM zásadní přidanou hodnotu zejména pro majitele budov?

Majitelé budov díky BIM získají digitální dvojče stavby. Co všechno musíme udělat proto, abychom byli BIM? Jaké výhody nabízí majitelům budov interaktivní a komplexní vizualizace stavby?

K čemu lze BIM model obsahující detaily a informace o jednotlivých technických řešení objektu ve fázi správy a provozu budovy využít? Přináší BIM projekt skutečně naprosto novou kvalitu, efektivitu spolupráce na projektu a transparentnost?
To jsou otázky, na které v prvním díle podcastové série BIM JAKO FENOMÉN hledali společně odpovědi Erik Štefanovič, jednatel DELTA Group ČR a BIM manager a certifikovaný projektant Martin Mišún.

Pokud byl pro Vás podcast přínosný, můžete se těšit na druhý díl, který je plánovaný na duben a bude se věnovat procesu schvalovacího řízení a připravenosti legislativy a úřadů na BIM projekty, jež se stanou od roku 2023 pro nadlimitní veřejné zakázky běžnou praxí.

Projekty pozemní výstavby, které DELTA Group realizovala v BIM.

Více informací


DELTA Group ČR - Delta Projektconsult s.r.o.
logo DELTA Group ČR - Delta Projektconsult s.r.o.

Soustřeďujeme ve svém týmu více než 400 odborníků a expertů na architekturu, projekci staveb včetně BIM projektování, projektový management a celkové řízení a koordinaci staveb včetně detailního stavebního dozoru - digitální nástroje Datenpool, PlanRadar, ...

 
 
Reklama