Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Montérky nemusí být jen z bavlny, objevte výhody moderních materiálů

Představa montérek je u většiny lidí stejná. Jsou vyrobené z bavlny a v modré barvě. Moderní pojetí montérek však může přinést mnohem více praktičnosti, estetičnosti a bezpečnosti při práci.

Pracovní montérky ze 100% bavlny jsou stále oblíbené, jedná se o příjemný přírodní materiál, který je pevný a savý. Problém s nimi však nastává po několika vypráních, kdy se bavlněný materiál často srazí a výsledkem jsou třeba i o několik centimetrů kratší nohavice. Barva montérek také rychle vybledne a je na nich brzy vidět, že už mají něco za sebou. Navíc je materiál velmi mačkavý.

Řešením jsou moderní směsové materiály

Nejuniverzálnější skupinou materiálů používaných na pracovní oblečení širokého použití je směs PES/CO (65 % polyesterových vláken a 35 % bavlny). Tyto materiály mají skvělé vlastnosti a poskytují komfort při nošení i údržbě. V porovnání s čistě bavlněnými pracovními oděvy získáme hned několik nesporných výhod:

  • směsový materiál pro výrobu montérek si zachovává stálost barvy (a to i po několikanásobném průmyslovém praní),
  • nesráží se a zachovává si svou velikost,
  • nemačká se a neodírá, netřepí se například manžety nebo švy.

 

Služba pronájmu pracovních oděvů


Můžete si vybrat pracovní oblečení pro sebe i vaše zaměstnance v atraktivním designu, nabízíme pracovní oděvy také pro riziková prostředí (z antistatických, hydrofobních a dalších tkanin pro speciální účely). 

S naším servisem pronájmu pracovního oblečení se navíc nebudete muset o nic starat. Oděvy vám vypereme, opravíme a uložíme vašim zaměstnancům do skříňky. 

Zjistěte více o pracovním oblečení a montérkách z naší nabídky


Lindström Czech Republic
logo Lindström Czech Republic

Společnost Lindström patří mezi přední evropské textilní servisní společnosti s více než 170letou tradicí. Nabízí vše pro čistotu a design interiérů, firemní odívání a ochranu zaměstnanců.

 
 
Reklama