Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Jak zajistit hygienu v gastronomickém provozu? Poradíme vám

Gastronomický provoz musí splňovat přísné hygienické normy a my v Lindström pomáháme každý den restauracím, kavárnám, potravinářským výrobám i obchodům s potravinami mít vše jako ze škatulky.

V dnešní době, kdy se svět stále snaží vyrovnat s koronavirovou pandemií, jsou požadavky na hygienu ještě větší, než tomu bylo dříve. A to zvlášť v provozech, kde se vyrábí, prodává či připravuje jídlo. Hygienické předpisy v gastronomii jsou velmi přísné, a proto pro vás máme pár tipů, jak si odlehčit hned v několika oblastech. 

Kvalitní rohože pro potravinářství

  • Vstupní rohože se hodí do provozů a především do restaurací, aby zabránily roznášení nečistot do vnitřních prostor. V naší nabídce si navíc můžete nechat vyrobit vstupní rohož na míru, třeba s názvem a logem vaší restaurace či kavárny. 
  • Ergonomické rohože uleví zaměstnancům při dlouhém stání a dobře se čistí.


Všechny naše rohože dodáváme pomocí kompletní služby pronájmu rohoží, tedy si je bereme kompletně na starosti, špinavou rohož vždy vyměníme za čistou a tu starou vyčistíme v souladu s přísnými hygienickými předpisy.

Správné mytí rukou


Vždy se vyplatí všechny zaměstnance poučit o správném mytí rukou. Nezdá se to, ale efektivní a důkladné mytí rukou chce svůj čas a hlavně je potřeba vědět, jak na to. Proto se určitě vyplatí stáhnout si z internetu kompletní návod i s obrázky a vyvěsit jej u každého umyvadla

Hygienicky čisté gastro oblečení


A v neposlední řadě je nezbytné, aby zaměstnanci v gastro průmyslu měli skutečně hygienicky čisté pracovní oblečení. K tomu můžete využít naši službu pronájmu pracovního oblečení. Zajistíme, aby vaši zaměstnanci byli jednotně a vždy čistě oblečení dle přísných hygienických norem.

Podívejte se na gastro oblečení


Lindström Czech Republic
logo Lindström Czech Republic

Společnost Lindström patří mezi přední evropské textilní servisní společnosti s více než 170letou tradicí. Nabízí vše pro čistotu a design interiérů, firemní odívání a ochranu zaměstnanců.

 
 
Reklama