Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Callida na Odborné konferenci BIM

Ve dnech 2. a 3. září se koná již 6. ročník Odborné konference BIM ve stavebnictví a my budeme u toho. Letos mezi hlavní témata konference patří vize dalšího vývoje BIM.

V rámci workshopů vystoupí ve čtvrtek 3. září i dva zástupci ze společnosti Callida.

V dopoledním programu se představí Pavel Hanuš (Business Development Manager), který seznámí účastníky s našimi zkušenostmi s CDE v praxi. V odpoledním bloku Daniel Zeithaml představí pilotní projekt BIM rozpočtování, který se realizoval ve spolupráci se společností AED project, a. s.

V rámci doprovodného programu proběhne také výstava MiniExpo BIM 2020, kde budeme prezentovat BIM nástroje, které v současnosti jsme schopni nabídnout stavebnímu trhu v ČR. Jedná se zejména o systém euroCALC4, který umožňuje pomocí modulu BIM rozpočtování vytvářet výkaz výměr přímo z BIM modelu.

A také představíme novinku Asite Adoddle. Jedná se o aplikaci, která v sobě propojuje CDE a Field Management. Tento systém zajišťuje bezproblémovou a přehlednou spolupráci na projektu, a to od přípravy, přes realizaci až po jeho dokončení a správu.

Pokud Vás tato témata zaujala a nebudete mít možnost se Odborné konference BIM ve stavebnictví zúčastnit, kontaktujte přímo nás – rádi se s Vámi sejdeme.

Více informací na www.callida.cz


Callida, s.r.o.
logo Callida, s.r.o.

Zjednodušujeme přípravu a realizaci projektů především ve stavebnictví. Naše služby a produkty jsou určené firmám všech velikostí, které mají zájem zlepšit práci s daty a informacemi. Vyvíjíme a poskytujeme systémy, které pomáhají v jakékoli fázi životního ...

 
 
Reklama