Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Pozvánka na seminář Životní cyklus s BIM, od projektanta až po asset managera

Slyšeli jste o BIM a přemýšlíte o tom, jak ho začít využívat ve své práci? Hledáte vhodné softwarové nástroje pro práci dle BIM? Nebo si nejste jisti, co to BIM je a chtěli byste se dozvědět více?

Přijďte si poslechnout o přínosech BIM pro zadavatele, projektanty, zhotovitele, geodety i správce majetku. Pomůžeme Vám zorientovat se v problematice BIM a v možných návazných softwarových řešeních pro jednotlivé etapy životního cyklu stavby. Jak vám může při vašich každodenních činnostech pomoci software pro pořízení dat, pro kresbu, pro řízení projektu nebo pro správu majetku dle BIM.

BIM neboli informační modelování staveb, či lépe správa informací o stavbě, je proces vytváření a správy dat a informací o stavbě během celého jejího životního cyklu. Můžeme ho však chápat jako informační model jakékoli stavby – od výstavby infrastruktury až po nejvyšší budovu na světě. Orientujte se v problematice BIM. Připravte se na nové možnosti práce dle BIM ještě dnes!

Seminář je určen pro geodety, projektanty, investory, facility managery/property managery/asset managery a všechny ostatní, kteří se chtějí o BIM dozvědět více.

Rádi všem, koho se BIM dotýká, poradíme a doporučíme, jaké jsou pro jednotlivé fáze životního cyklu vhodné konkrétní nástroje. Ať už se jedná o softwarovou podporu geodetům, vedoucím projekce, zhotovitelům, investorům nebo správcům majetku.

Termín konání:
16. 5. 2019 od 9:30 do 14:00 hod.

Místo konání:
Kongresové centrum IKEM – 5. Patro, Vídeňská 1958/9, Praha 4

Seminář je pořádán pod záštitou Odborné rady pro BIM.

 
 
Reklama