Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Inspirace ze semináře Platforma AMI

V březnu se v Praze uskutečnil seminář Platforma AMI. Byly představeny novinky v softwaru AMI, který pomáhá zpřehlednit a urychlit většinu aktivit při správě majetku.

Inspirace ze semináře Platforma AMI

Účastníci semináře si vyslechli přednášky od zástupců společnosti Unicorn na téma softwarového řešení správy majetku AMI, jeho možností, trendů a nové funkčnosti.

V přednášce „Produkt AMI – metodika UAF“; Karel Scholz, Product Sales Manager, představil novinky ve společnosti Unicorn se zaměřením na podporu platformy AMI. Zdůraznil aktuální moderní přístup při vývoji i rozvoji řešení postaveného nad Unicorn Aplication Framework (UAF), produkční linkou pro tvorbu (nejen) cloudových aplikací a informačních systémů s responzivním uživatelským rozhraním. Moduly postavené nad UAF se automaticky přizpůsobí zařízení, ze kterého se na ně přistupuje. Jako příklad uvedl AMI CarFleet pro podporu správy autoparku nebo AMI Rezervace pro ad-hoc booking zasedacích místností. Následovalo seznámení s hlavními moduly a rozšiřujícími funkcionalitami platformy AMI. Nový modul AMI Dislokace podporuje hromadný přesun zaměstnanců při stěhování a modul AMI Rezervace+ umožňuje zobrazení rezervací přímo na místě včetně možnosti jejich prodloužení. Dále byly prezentovány zkušenosti s využíváním softwarového řešení AMI při jeho implementaci pro firmu UT Property, kde mají praxi s moduly AMI Údržba a AMI Nájmy a pronájmy. Následovalo představení modulu AMI Dislokace i dalších zajímavých studií proveditelnosti.

S komplexními a provázanými informacemi, které platforma AMI poskytuje, získávají její uživatelé jedinečný nástroj pro sledování nákladů na údržbu a na kontrolu procesů spojených s obnovou majetku.

 
 
Reklama