Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Proč je vhodný pracovní oděv důležitý pro zaměstnance i zaměstnavatele?

Zaměstnavatel je v mnoha případech povinen ze zákona poskytnout svým pracovníkům vhodné pracovní oblečení a obuv.

Proč je vhodný pracovní oděv důležitý pro zaměstnance i zaměstnavatele?

Zákoník práce ukládá zaměstnavateli povinnost vybavit zaměstnance ochrannými pracovními prostředky, které jej musí chránit, nesmí ohrožovat jeho zdraví či mu bránit ve výkonu práce. V případě, že pracovní oděv a obuv podléhají při práci značnému opotřebení nebo znečištění, je zaměstnavatel taktéž povinen poskytnout zaměstnanci i kvalitní pracovní oblečení a obuv. To stejné platí i v případě, že je to správné pracovní oblečení i ochranou (například v chemických provozech) nebo je uniforma důležitá pro plnění hygienických standardů (gastronomie).

Sehnat profi oděvy přesně pro vaše podnikání se vám nyní může jevit jako složité, stejně tak jako jejich skladování a údržba. Řešením však může být služba společnosti Lindström - pronájem pracovních oděvů. S touto službou získáte perfektní pracovní oděvy pro vaše zaměstnance s logem vaší firmy a se všemi náležitostmi. V domluveném intervalu si také pracovníci Lindström přijedou pro špinavé profi oblečení a přivezou čisté, které pak mohou uložit přímo do skříňky zaměstnance, kterému pracovní oblečení patří.

Ušetřete si mnoho starostí s Lindström!
Lindström Czech Republic
logo Lindström Czech Republic

Společnost Lindström patří mezi přední evropské textilní servisní společnosti s více než 170letou tradicí. Nabízí vše pro čistotu a design interiérů, firemní odívání a ochranu zaměstnanců.

 
 
Reklama