Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Jednoduchý pronájem pracovních oděvů pro firmy

Vaši zaměstnanci budou mít dokonale čisté pracovní oblečení, které bude s logem vaší společnosti a ve firemních barvách. Vy se však o nic nebudete muset starat. Není to sen. Je to Lindström servis.

Jednoduchý pronájem pracovních oděvů pro firmy

Kvalitní pracovní oděvy budou viditelnou a reprezentativní součástí vašeho firemního obrazu. Společnost Lindström nabízí pronájem pracovních oděvů pro různé oblasti podnikání. K profi oděvům také dostanete servis, který zajistí, že vaši zaměstnanci budou mít vždy čisté pracovní oblečení, které splňuje všechna bezpečnostní i hygienická nařízení.

Profi oblečení do každé oblasti podnikání

Pracovní oděvy dodává Lindström do různých firem - od zdravotnictví až po těžký kovozpracující průmysl. Je vždy důležité, aby byl pracovní oděv určen přesně pro daný typ práce a materiály byly pro ni uzpůsobené a testované. Jen tak může být zaměstnanec v pohodlí a bezpečí a zaměstnavatel se nemusí obávat žádné kontroly.

Čisté a udržované pracovní oděvy bez vaší starosti

Každý týden dodá společnost Lindström čisté pracovní oblečení přímo do skříněk vašich zaměstnanců.
Ušetříte prostor, čas i lidské zdroje.
Se službami Lindström nepotřebujete pracovní oděvy pořizovat, tedy je ani nebudete muset skladovat a starat se o jejich údržbu.
Jednotný vzhled firemních oděvů a snadná identifikace zaměstnanců.
Jednotný vzhled pracovních oděvů zaměstnanců dělá dobrý dojem a podporuje image společnosti.

Bezpečnost je na prvním místě.

Lindström sleduje veškeré pracovní předpisy, normy i nové operační modely v různých oborech. Díky tomu se můžete vždy spolehnout, že pracovní oděvy budou pro vaše zaměstnance pohodlné a bezpečné a vy nebudete muset mít obavy z žádné kontroly.


Lindström Czech Republic
logo Lindström Czech Republic

Společnost Lindström patří mezi přední evropské textilní servisní společnosti s více než 170letou tradicí. Nabízí vše pro čistotu a design interiérů, firemní odívání a ochranu zaměstnanců.

 
 
Reklama