Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Servis čistících rohoží usnadní vaše podnikání

Bez čistících rohoží se frekventovaná místa v prostorách firmy neobejdou. Jak mít vždy čisté vstupní i venkovní čistící rohože, které budou důstojně reprezentovat vaši společnost?

Servis čistících rohoží usnadní vaše podnikání

Čistící zóna bez starostí

Společnost Lindström nabízí různé druhy čistících rohoží, které si můžete plně přizpůsobit vašemu podnikaní. Pronajmutí těchto rohoží je nejen cenově výhodné, ale také praktické. Díky pravidelnému servisu se o ně už nikdy nebudete muset starat a můžete se plně věnovat vašemu podnikání.

Vstupní čistící rohože s logem firmy

Speciální designové rohože vám mohou posloužit i jako dekorativní prvky a zajistí ještě lepší propagaci vaší firmy. Můžete si vytvořit vlastní řešení pomocí speciálního Lindström designového nástroje nebo si vybrat z kolekcí hotových rohoží.
Vaši firemní image tak můžete pomocí rohoží skvěle doplnit, při designování rohoží si lze zvolit přesně vaše firemní barvy, různé vzory ladící s interiérem prostorů firmy nebo si na rohože můžete dokonce nechat napsat firemní slogan.
Udělejte skvělý první dojem hned, jak váš klient nebo zákazník vstoupí do vašeho obchodu či kanceláře. Prohlédněte si nabídku Lindström čistících zón.


Lindström Czech Republic
logo Lindström Czech Republic

Společnost Lindström patří mezi přední evropské textilní servisní společnosti s více než 170letou tradicí. Nabízí vše pro čistotu a design interiérů, firemní odívání a ochranu zaměstnanců.

 
 
Reklama