Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Callida aktivně podporuje profesní odborné vzdělávání

Vzdělávací program firmy Callida Vám pomůže získat nové znalosti a osvojit si to, co skutečně potřebujete ke své práci se zaměřením na různé oblasti a úrovně.

Callida aktivně podporuje profesní odborné vzdělávání

Z naší nabídky kurzů si vybere každý: od rozpočtáře a kalkulanta, přes projektanty až po investory nebo pracovníky státní správy. Pro začínající rozpočtáře, absolventy a další zájemce, kteří potřebují získat kvalitní základy v rozpočtování stavebních prací, máme připravený kurz Rozpočtování pro začátečníky. Rozpočty probereme krok za krokem od nejjednodušších základů, až po obecné zásady profesionálního rozpočtování.

Pro pokročilejší zájemce o vzdělání je připraven kurz Oceňování stavebních prací. Cílem kurzu je především pomoci rozpočtářům a kalkulantům zorientovat se v problematice oceňování. Účastníci získají nebo si rozšíří své znalosti potřebné pro sestavování soupisu prací (třídění položek, výkazy výměr, křížové kontroly). Zásadní pozornost je věnována oceňování přímých nákladů, kalkulaci výrobní režie či oceňování na základě pravidla 80/20. Kompletní přehled kurzů, které nabízíme včetně přihlášek, naleznete na našem webu v sekci Vzdělávání. A jako bonus si můžete zdarma stáhnout výukový dokument „Postupy zpracování rozpočtu“;.

Více informací naleznete zde


Callida, s.r.o.
logo Callida, s.r.o.

Zjednodušujeme přípravu a realizaci projektů především ve stavebnictví. Naše služby a produkty jsou určené firmám všech velikostí, které mají zájem zlepšit práci s daty a informacemi. Vyvíjíme a poskytujeme systémy, které pomáhají v jakékoli fázi životního ...

 
 
Reklama