Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Jak (z)řídit projekt

Jak si zjednodušit přípravu a realizaci stavební zakázky pomocí systému For Projects se dozvíte v rozhovoru s projektovým manažerem Vavřincem Mrázkem.

Jak (z)řídit projekt

Z rozhovoru se dozvíte, jak zorganizovat a řídit koloběh nejrůznějších dokumentů, komunikaci s ostatními či proces předávání informací v průběhu realizace projektu. Proč právě se systémem For Projects máte velkou šanci stavební zakázku úspěšně ukočírovat. Také se dočtete, že tento systém ocení nejvíce investoři nebo developeři, projekční firmy a také generální dodavatelé. Ale nezáleží ani tak na typu firmy, jako spíš na tom, jak ekonomicky a organizačně udržet na uzdě konkrétní projekt a přitom v každém okamžiku vědět, co se děje. A to nejen v přítomném čase, ale také se umět podívat do minulosti, kdo, jak a co rozhodl. Rovněž by čtenáře mohlo zajímat propojení workflow se systémem For Projects, které se dá jednoduše nastavit. Je toho mnohem víc, o čem se zmiňuje projektový manažer Vavřinec Mrázek, proto si rozhodně nenechte ujít jeho zajímavé povídání. Třeba právě Vám může systém For Projects pomoci při řízení svých stavebních zakázek.


Callida, s.r.o.
logo Callida, s.r.o.

Zjednodušujeme přípravu a realizaci projektů především ve stavebnictví. Naše služby a produkty jsou určené firmám všech velikostí, které mají zájem zlepšit práci s daty a informacemi. Vyvíjíme a poskytujeme systémy, které pomáhají v jakékoli fázi životního ...

 
 
Reklama