Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Field View – rychlá a přehledná kontrola stavby

Každý, kdo má zkušenosti s řízením stavby pravděpodobně potvrdí fakt, že nejvíc nedorozumění, chyb a nepřesných rozhodnutí vzniká mezi kanceláří a stavbou. Přitom jasná, přehledná a rychlá komunikace je základ každé úspěšné spolupráce. Aplikace Field View umožňuje okamžité sdílení informací mezi jednotlivými subjekty v rámci projektu. Všechny nedodělky, změny, vady a další úkoly najdete a sdílíte na jednom místě.

Každodenní agenda spojená se stavební zakázkou zatěžuje mnoho lidí – stavbyvedoucím počínaje a projektovým managerem konče. Systém Field View pomáhá zbavit se nadměrného papírování a poskytuje přehlednou správu nedodělků, změn, vad a dalších úkolů na stavbě včetně pořizování fotodokumentace. Pro všechny jsou k dispozici vždy aktuální data, čímž se výrazně eliminují rizika, která projekt nejen brzdí, ale hlavně prodražují. Field View se jednoduše nahraje do tabletu nebo jiného mobilního zařízení (smartphone, laptop…). Pak už lze přímo na stavbě zadávat strukturované zápisy neboli tikety. Ty zahrnují informace o lokaci každého záznamu na projektové dokumentaci nebo pomocí GPS. Dále obsahují popis včetně fotografií a v neposlední řadě i přiřazené členy projektového týmu, kterých se záznam týká. Následně lze jediným kliknutím rozeslat protokoly s úkoly konkrétním osobám, které mají problém řešit. Díky nastaveným a přehledným workflow jsou data neustále aktualizovaná, takže zodpovědní manažeři mají kdykoli k dispozici skutečný stav prací stavbě. Field View využije jak malá, tak i velká stavební firma, developer, správce budov stejně jako ten, kdo dělá stavební dozor nebo řeší BOZP. Nezáleží na velikosti firmy ani na Vaší roli v projektu.

Výhody Field View

  • Snadné ovládání pouze jedním prstem
  • Rychlá aktivace systému zabere jen několik hodin
  • Sdílená data jsou na jednom místě snadno dohledatelná
  • Bez omezení lze pozvat do Field View všechny, s nimiž spolupracujete
  • Jednoduché zadávání úkolů rovnou na stavbě včetně fotografií

O tom, že tato moderní podoba řízení projektů získává své sympatie u stále vyššího počtu stavebních firem svědčí fakt, že se neustále rozrůstá řada jejich uživatelů. Nejnověji Field View využije při výstavbě tří bytových domů v rámci projektu obytného souboru U Lesoparku v pražských Letňanech stavební firma Kasten. Ta je generálním dodavatelem stavby a Field View využijí zejména při spolupráci se subdodavateli a při kontrolních prohlídkách staveb. Field View si už osahalo desítky firem, podívejte se na jejich hodnocení, jaké přínosy a výhody jim při práci tato aplikace přinesla. Pokud máte zájem, získat více informací a vyzkoušet si tuto aplikaci také, navštivte stránky Field View, kde si rovnou můžete sjednat schůzku a osobní prezentaci. Sami se přesvědčíte, že s Field View budete mít konečně čas se věnovat naplno projektu, a nikoli jen neustálému papírování.

Odkaz na videoreference Field View

Podívejte se, co o Field View říká stavební technik Ing. Radslav Pivoňka.


Callida, s.r.o.
logo Callida, s.r.o.

Zjednodušujeme přípravu a realizaci projektů především ve stavebnictví. Naše služby a produkty jsou určené firmám všech velikostí, které mají zájem zlepšit práci s daty a informacemi. Vyvíjíme a poskytujeme systémy, které pomáhají v jakékoli fázi životního ...