Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Týden Facility Managementu 2018

V pořadí již XVIII. ročník se uskuteční opět v měsíci listopadu a to v týdnu od 19. do 23. 11. 2018 v Brně. Doprovodné programy budou nejenom v Brně ale i v Praze.

Vážení přátelé Facility Managementu,
rádi bychom Vás jménem Představenstva IFMA CZ informovali, že i letos už jsou v plném proudu přípravy na tradiční setkání "Týden Facility Managementu 2018" .

V pořadí již XVIII. ročník se uskuteční opět v měsíci listopadu a to v týdnu od 19. do 23. 11. 2018, ale tentokrát jsme se rozhodli pro změnu a místo konání hlavní konference a společenského večera přesunuli do Brna. Součástí týdne budou další doprovodné programy a ty už Vám nabídneme nejenom v Brně ale i v Praze.

Znalostí a zkušenosti v duchu motta „Prostor & Prosperita"

Rádi bychom Vás vyzvali k aktivnímu zapojení se do tvorby obsahu této události předložením svých znalostí a zkušeností formou přednášky v duchu motta „Prostor & Prosperita" Prezentace mohou být cíleny do oblastí: Pracovní místo a pracovní prostředí - nedílná součást FM Cena, produktivita, kvalita - spojené nádoby poskytování služeb Analýza rizik v poskytování FM služeb Využití BIM v praxi a teorii FM Technika pro člověka vs. Člověk pro techniku Asset a Property Management z pohledu FM CAFM jako integrační platforma IT architektury Teorie a praxe FM Vztah mezi FM a makroekonomickou situací Vize a moderní trendy ve FM (sdílení, smart X, IOT, robotizace, ...)

Vyzýváme vás tímto k zaslání návrhu anotace Vaší přednášky na uvedené téma a to nejpozději do 21. 9. 2018.

Anotace přednášek a jejich názvy, prosíme, přihlašujte prostřednictvím formuláře na webu asociace IFMA CZ nebo ZDE. Můžete je také zaslat e-mailem s uvedením jména, příjmení, kontaktu, názvu a anotace přednášky.

Za Představenstvo IFMA CZ:
členové Představenstva pověření tvorbou programu konference:
Vladimír Svoboda, tel. 602 515 852, e-mail: svoboda@interplan.cz
Petr Glos, tel. 724 173 824, e-mail: petr.glos@tmapy.cz

Milena Machová, tel. 606 302 637, e-mail: milena.machova@ifma.cz, ředitelka asociace


 
 
Reklama