Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Energetická úspora - to je systém Ergelis

Ergelis je novým projektem společnosti ATALIAN. Jedná se o systém, který přináší velké úspory energií majitelům obchodních center či kancelářských budov.

V dnešní době se klade veliký důraz na úspory a zároveň na ochranu životního prostředí. Na trhu s nemovitostmi je vysoká konkurence, která tlačí ceny „facility“ služeb neustále dolů. Rozhodli jsme se proto nabídnout svým zákazníkům novou službu - systém Ergelis.

V České republice byl tento projekt spuštěn v září 2013. Společnost ATALIAN se spojila s francouzskou společností Ergelis, která ve Francii funguje již od roku 2004. ATALIAN začal v zahraničí spolupracovat se společností Ergelis již před pěti lety a pomocí jedinečného systému úspor energií již majitelům budov ušetřila nemalé částky. Tento systém již funguje na přibližně 200 objektech po celé Evropě.

Pro příklad můžeme uvést několik významných zákazníků ve Francii.


ATALIAN CZ s.r.o.
logo ATALIAN CZ s.r.o.

Správa budov ve správných rukou Společnost ATALIAN působí na českém trhu v oblastech komplexního Facility managementu. O Vaši budovu pečujeme s know how, které jsme za 25 let naší existence získali. TSB, úklidy, odpady a kanalizace, revize, recepce, ...

 
 
Reklama