Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

XIII. ročník prestižní akce Týden Facility managementu 2013

Zveme Vás jménem asociace IFMA CZ (Česká pobočka mezinárodní asociace profesních facility managerů) na již tradiční prestižní akci Týden Facility managementu 2013, která se koná ve dnech 11.–15. listopadu 2013 v Praze a nese motto „Vize FM 2020“.

Letošní, již XIII. ročník, přináší všem zájemcům o perspektivní obor Facility management bohatý program, který je naplněn čtyřmi konferencemi, slavnostním večerem s udělováním cen FM Awards 2013, exkurzí, workshopem a diskusním panelem.

Svou účast na konferencích přislíbili Imrich Mészáros, Camfil (SK), Daniel Štys, CBRE, Tomáš Polák, OKIN FACILITY, Milan Hampl, IKA DATA, Jan Vidim, Domat Control Systém, Jan Boháček, ISS Facility services, Viera Somorová, prezidentka SAFM (SK), Thomas Mitchell – Pass Chairman IFMA (USA) a další.

První den, tj. 11. listopadu 2013, je vyhrazen pro konferenci „ENERGETIKA Vize 2020“, jež se uskuteční pod záštitou MHMP od 9:00 hod. v Clam-Gallas paláci, Mramorový sál na Malé Straně, Praha 1. Organizátorem konference je IFMA CZ a TOP EXPO CZ jako spoluorganizátor. REGISTRACE

Na odpoledne téhož dne pak je připravena exkurze, jejíž účastníci navštíví technické zázemí CENTRÁLY VIG ČR. Budova je oceněna Certifikátem LEED Platinum a ten získala v květnu 2012. Certifikát – LEED Platinum je hodnocením především za úspornost budovy, ekologickou náročnost a vliv na okolí. V Evropě je takových staveb pouze 10, v České republice je centrála VIG ČR 1. budovou pyšnící se tímto nejvyšším hodnocením. Organizátorem exkurze je IFMA CZ spolu s Kooperativa pojišťovnou a.s., Vienna Insurance Group.

Hlavní část akce – konference IFMA CZ „Vize FM 2020“ se uskuteční v úterý 12. listopadu 2013 od 9:00 hod. v Kongresovém centru U Hájků (Na Florenci 29, Praha 1), kde zazní přednášky českých zástupců i zahraničních hostů na téma „VIZE FM 2020“. Program konference bude průběžně uveřejňován na webových stránkách asociace IFMA CZ viz www.ifma.cz. Svou účast přislíbili Imrich Mészáros, Camfil (SK), Daniel Štys, CBRE, Tomáš Polák, OKIN FACILITY, Milan Hampl, IKA DATA, Jan Vidim, Domat Control Systém. REGISTRACE

Po konferenci bude od 19:00 hod. následovat společenský večer se slavnostním vyhlášením cen FM AWARDS 2013, který se uskuteční v Rezidenci primátora hlavního města Prahy na Malé Straně.

Asociace IFMA CZ tímto vyhlašuje XIII. ročník veřejné neanonymní soutěže FM AWARDS 2013. Cílem soutěže je podpořit nejlepší řešení a seznámit nejširší odbornou veřejnost s významnými projekty a osobnostmi v oboru Facility managementu.

Pro letošní rok je soutěž vyhlášena pro kategorie:

  • projekt roku 2013
  • osobnost roku 2013
  • studentská práce roku 2013
  • odborná práce roku 2013

Podmínky a požadavky pro účast v soutěži nebo přihlášky do soutěže

Následující den, tj. středa 13. listopadu 2013, bude nově celodenní mezinárodní konference na téma „2020 Vision – The future of work – the workplace of the future“. Účast přislíbili Jan Boháček, ISS Facility Services, Viera Somorová, prezidentka SAFM (SK), Thomas Mitchell, Jr. – Pass Chairman IFMA (USA) a další. Konference se koná od 9:00 hod. v Kongresovém centru U Hájků (Na Florenci 29, Praha 1). Organizátorem akce je ISS Facilty Services s.r.o. REGISTRACE

Workshop na téma „Přednosti a bolesti automatizace ve FM“ se pak uskuteční ve čtvrtek 14. listopadu 2013 od 9:00 hod. na ČVUT v Praze, Fakulta stavební, Katedra technologie staveb – 5. patro, místnost B583, Thákurova 7, Praha 6. Organizátorem workshopu je IKA DATA, spol. s r.o. REGISTRACE

Na stejný den, tj. 14. listopadu 2013, je v Ostravě připravena Závěrečná konference projektu OP VK CZ.1.07/2.2.00/15.0121 „Inovace výuky studijního programu Stavební inženýrství ve studijních oborech Městské stavitelství a inženýrství a Správa majetku a provoz budov“. Organizátorem akce je VŠB-TU Ostrava.

Týdenní akci ukončí v pátek, tj. 15. listopadu 2013, od 9:00 hod. v hotelu Olympik (Sokolovská 138, Praha 8) půldenní diskusní panel „Diskusní fórum FM ve veřejném sektoru“. Účast přislíbili Thomas Mitchell, Jr. (USA), Ing. Michal Platil (Armáda ČR) a v jednání je pan Prof. Mejstřík. Vstup ZDARMA. Kapacita míst je omezena. Organizátorem diskusního panelu je FM Institute s.r.o. Registrace nutná na e-mailové adrese: jiri.mizera@fminstitute.cz nebo online.

Další program a detaily akcí budou upřesněny. IFMA CZ si vymezuje možnost změny programu.

Asociace IFMA CZ by ráda touto cestou vyzvala zájemce z řad odborníků Facility managementu, kteří mají zájem o účast na akci jako přednášející, aby kontaktovali Ing. Vladimíra Svobodu na e-mailu: vladimir.svoboda@ifma.cz.

Ceník a registraci akce Týden Facility managementu 2013 včetně doprovodného programu

V případě jakýchkoliv dotazů se neváhejte obrátit na koordinátorku asociace paní Milenu Machovou, e-mail: administrativa@ifma.cz, GSM: +420 606 302 637.

 
 
Reklama