Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Autodesk BIM Konference

Nenechte si ujít celostátní konferenci zaměřenou na využití BIM v praxi. Odborná celodenní akce "Autodesk BIM Konference" se koná 25. dubna 2017 v Masarykově koleji v Praze.

Autodesk BIM Konference
Autodesk BIM Konference

Konference organizovaná společnostmi Autodesk a CAD Studio je určena pro odbornou veřejnost v oblasti investic, projektování, výstavby a provozování staveb a výroby stavebních komponent. S nasazením moderní technologie BIM (informačního modelu budov) vás seznámí zkušení odborníci z praxe.

Přidejte se ke skupině architektů, designérů, inženýrů, dodavatelů staveb a investorů, kteří se zajímají o BIM, a navštivte Autodesk BIM Konferenci. Inspirujte se u firem, které již u nás BIM využívají v praxi, a zjistěte, jaké jsou jejich zkušenosti. Poznejte jak BIM co nejlépe nasadit ve vaší společnosti, nezůstaňte pozadu.

  • Odborné přednášky na téma BIM
  • Interaktivní workshopy
  • Obchodní kontakty
  • Networking
Autodesk BIM Konference
Autodesk BIM Konference

V úvodních přednáškách a v odborných workshopech se o své zkušenosti podělí uznávaní odborníci z praxe. Na doprovodné výstavě si budete moci vyzkoušet nejpoužívanější softwarové nástroje pro BIM, 3D tisk nebo moderní metody 3D skenování staveb. Zažijte několik hodin inspirace.

V české premiéře bude na konferenci představen revoluční kapesní 3D skener Leica BLK360 poháněný aplikací Autodesk ReCap 360.

Autodesk BIM Konference
Autodesk BIM Konference

Program, další informace a online registraci najdete na autodeskbimconference.cz

Partnery konference jsou společnosti Autodesk, CAD Studio, Gefos, CzBIM, mediálními partnery pak Archiweb.cz, TZB-Info.cz a BIMfo.cz.


Arkance Systems CZ s.r.o.
logo Arkance Systems CZ s.r.o.

Arkance Systems (dříve CAD Studio) je největším středoevropským partnerem společnosti Autodesk. Dodává CAD/CAM, BIM, GIS/FM a PDM/PLM řešení pro strojírenství, stavebnictví a architekturu, mapování, liniové stavby, 3D vizualizace, správu dokumentů a správu ...