Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Efektivitu čističů podrážek oceníte hlavně ve výrobních provozech

V moderních průmyslových odvětvích již dávno neplatí, že výrobní hala je prostor plný špíny. Mnohé výrobní závody připomínají spíše čisté prostory laboratoří.

Součástí každého výrobního provozu by měl být mimo jiné i spolehlivý čistič podrážek. Spolehlivě zabrání tomu, aby nečistota z bot nekontaminovala citlivé výrobní prostory, případně, aby se nečistota z provozu neroznášela do administrativních budov či stravovacích prostor. Týká se to především výrobních závodů potravinářského, chemického, automobilového nebo strojírenského odvětví či výroby stavebních materiálů.

Investice do čističů podrážek se vrací nejen v podobě snížených nákladů na úklid, snížením času potřebného na očistu a zvýšením efektivity práce.

Mezi nejspolehlivější a nejúčinnější čističe podrážek patří bezesporu stroje německé značky HEUTE. Uspokojí specifickou potřebu jakéhokoli výrobního závodu. Na našem trhu značku HEUTE úspěšně zastupuje společnost ČISTIČ BOT CZ, s.r.o., která pro zvláštní potřeby výrobních závodů doporučuje zvláště stroje na suché čištění Solamat 450Solamat 90, případně stroje na mokré čištění Neptun SCS1 a StepGate I.

Solamat 450 umožňuje čištění na sucho a je určen pro průmyslové účely. Měl by být instalován jako nucená propust. Lze ho napojit na odsávání v závodě, případně objednat s vysávací a filtrační jednotkou.

Prostorově nenáročný Solamat 90, určený k čištění obuvi na sucho, čistí podrážky zespodu i z boku. Díky zásuvce na zachycení špíny lze snadno čistit. V případě zájmu je možné Solamat 90 pronajmout, a to v rámci služby Shine&Go, kterou svým klientům společnost ČISTIČ BOT CZ, s.r.o. nabízí.

Solamat 450
Solamat 450
Solamat 90
Solamat 90

Neptun SCS1 funguje jako tzv. průchozí čistič. Je založen na mokrém čištění a vejde se i do menších průchodů. Doba čištění je individuálně nastavitelná, v případě potřeby lze přidat i mycí prostředek. Ovládací jednotka stroje se instaluje na zeď odděleně, je tak chráněna před špínou a vlhkostí.

Průchozí čistič StepGate I je určený pro méně využívané vstupy do citlivých výrobních prostor. Proces čištění je chemicky podpořen přídavkem čisticích, případně i dezinfekčních prostředků. Nevyžaduje nutnost napájení, napojení na vodovod ani na odvod odpadní vody a je mobilní.

Neptun SCS1
Neptun SCS1
StepGate I
StepGate I

Čističe podrážek HEUTE představují spolehlivý způsob, jak zabránit kontaminaci prostředí vně i uvnitř výrobního závodu, snižují náklady za úklid, šetří čas a prokazatelně zvyšují efektivitu práce.

Pro více informací kontaktujte společnost ČISTIČ BOT CZ, s.r.o..

 
 
Reklama