Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nový trend: Facility společnosti nabízejí svým klientům jako nadstandardní službu stroje na čištění obuvi

Společnosti zabývající se facility managementem, mohou svým klientům nabízet novou službu: čističe bot umístěné v jimi spravovaných budovách.

Administrativní budovy či rozsáhlá administrativní centra jsou místy s velkou koncentrací osob, což s sebou zvláště v období nepříznivého počasí přináší i vysoké nároky na úklid budov. Z tohoto důvodu některé facility společnosti (např. OKIN nebo Passerinvest) začaly rozšiřovat balíčky svých služeb o nový benefit: čističe bot.

Díky čističům bot se facility firmy lépe odliší od konkurence, která tuto službu běžně nenabízí. Čističe bot přispívají k pocitu komfortu a pohodlí zákazníků a pomáhají facility společnostem vytvářet pověst dokonalého poskytovatele špičkových služeb.

Česká společnost Čistič bot.CZ, s.r.o. na tento trend zareagovala a připravila v rámci programu Shine&Go možnost full-servis pronájmů čističů bot značky HEUTE šitou na míru právě facility firmám. Její předností je to, že facility společnost se stává prostředníkem pronájmu čističů bot a z toho jí plynou mnohé výhody. V první řadě se jedná o pronájem se slevou pro facility firmu s tím, že konečná výše pronájmu účtovaná zákazníkům se zcela odvíjí od uvážení a potřeb facility firmy.

Čistič bot.CZ nadstandardně nabízí svým klientům možnost obrandování strojů logem nebo značkou. Tuto nabídku mohou samozřejmě využít i facility společnosti, pro které je možnost loga umístěného na elegantním a designově zajímavém čističi bot způsobem, jak o sobě dát svým klientům nenásilně, přesto však důrazně, vědět.

V případě pronájmu od společnosti Čistič bot.CZ je v rámci programu Shine&Go zcela perfektně postaráno o pravidelný servis. Technici společnosti Čistič bot.CZ sami pohlídají, kdy je nutné servis provést a postarají se jak o kompletní čištění stroje včetně čisticích kartáčů, tak o doplňování lešticí pasty. Servis probíhá vždy mimo budovu klienta výměnou stroje za stroj. V programu Shine&Go je vše samozřejmě zdarma.

Více informací: ČISTIČ BOT.CZ s.r.o.; marketing@cisticbot.cz, www.cisticbot.cz, www.shinego.cz

Polifix 2
Polifix 2
Poliswing
Poliswing
Elegance Couleur plus
Elegance Couleur plus

 
 
Reklama