Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Čistička vzduchu na stropě

Strop čistí vzduch - pokojové rostliny jako indikátor, lidem to prospívá úplně stejně!

Budete malovat? Udělejte si ze stropu čističku vzduchu! Přidejte povrch FN NANO®

Smažení, vaření, popcorn? Do 30 minut o tom nevíte!

Jakékoliv nežádoucí pachy Vás už nebudou obtěžovat!

Pokojovým rostlinám se daří velice dobře, a navíc se na ně nepráší.

Toto odvážné tvrzení je nejlépe vyzkoušet aplikací v kuchyni a sousedícím obýváku. Nepotřebujete žádné složité přístroje, stačí pouze Váš čich.

Pozor: Když budete péct vánočku, nebo pálit vonnou svíčku, musíte vypnout aktivační světla, jinak Vám ani tyto příjemné vůně neprovoní byt.

 

Fyzikální jev fotokatalýzy využívá skutečnosti, že na povrchu stěn a stropů lze vytvořit vrstvu, která se aktivuje působením přirozeného nebo umělého UVA světla. Molekuly organických látek, včetně alergenů či pachů, tak dokonale rozloží na neškodné látky. K tomu všemu stačí přirozené proudění vzduchu.

Česká nátěrová technologie FN NANO vytváří nejúčinnější fotokatalytický povrch na světě. Barvy využívající fotokatalýzu mají malé množství aktivních krystalů na povrchu. FN NANO není barva a pojivový systém po vyschnutí vytlačí krystaly na povrch. Tento rozdíl v technologii zajišťuje výrazně vyšší účinnost čištění vzduchu, i když aktivní vrstva má jen ~30 μm (barva má ~300 μm).

Chci doma čistý vzduch


FN-NANO s.r.o.
logo FN-NANO s.r.o.

FN NANO® je technologie 21. století, která dokáže čistit vzduch a zajišťuje vysokou sanitárnost prostředí. S touto technologií zůstávají povrchy dlouhodobě čisté bez virů, bakterií či plísní. Z ovzduší odstraňuje jedovaté látky, alergeny i zápachy.

 
 
Reklama